Horoscop 13 martie: Situație neprevăzută pentru Pești


Fecioară


Trebuie să fii foarte atent/ă la soluționarea unor aspecte care țin de viața ta profesională. Nici familia nu poate fi neglijată, dar e de preferat să nu amesteci cele două planuri! Chiar dacă nu au existat probleme până acum, nu înseamnă că acestea nu pot apărea!

Balanță


Trebuie să ai mai multă grijă de felul în care arăți! Mergi la coafor, alege-ți haine asortate, chiar e importantă imaginea pe care o afișezi! Din fericire, ai alături pe cineva care excelează la capitolul modă, așa că cel mai bine este să îi urmezi sfaturile!

Scorpion


De dimineață o să te simți mai slăbit/ă decât de obicei și îți va fi greu să faci chiar și cele mai elementare lucruri.
Dacă nu reușești să te mobilizezi, discută cu șefii și cere o zi liberă! E de preferat să petreci timpul în locuință încercând să te refaci!


Săgetător


Azi vei primi o ofertă foarte avantajoasă, cel puțin la prima vedere. Totuși, nu ai niciun motiv ca să acționezi din grabă! Trebuie să cercetezi oferta sub toate aspectele și abia apoi să treci la treabă!

Capricorn


Nu dispui de prea mulți bani, dar cu toate acestea, se poate vedea cu ochiul liber că situația ta materială s-a îmbunătățit! Dacă te simți cumva dator față de o anumită persoană, acum e momentul ideal să îi întorci favorul!

Vărsător


Se pare că iarăși timpul lucrează împotriva ta.
De aceea, trebuie să acționezi mai organizat și să nu amâni rezolvarea unor situații, chiar nu îți permiți acest lucru!


Pești


O să se ivească astăzi o situație neprevăzută pentru tine și cei dragi. Aproape sigur îți va produce o gaură în buget, dar fii fără grijă, alte aspecte sunt mai importante decât banii! În primul rând, trebuie să ai grijă de sănătatea ta și a celor dragi!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod