Horoscop 13 februarie: Marți, 13. De câte ceasuri rele vor avea parte toate zodiile


Fecioară


Un coleg traversează o perioadă mai dificilă din cauza unor probleme de sănătate. Cum era de așteptat, șeful te va ruga să îl suplinești o perioadă, iar lucrul acesta înseamnă un volum de activitate și mai mare pentru tine. Totuși, nu trebuie să te plângi în stânga și în dreapta, astfel de situații sunt neprevăzute și trebuie tratate ca atare!

Balanță


Te vei confrunta astăzi cu dureri de cap ori de gât foarte serioase. Cel mai probabil, e vorba de o răceală dar dacă nu vei lua medicamente, simptomele vor persista.
Pe viitor, învață cum să te axezi pe prevenție și încearcă să te protejezi de virusuri!


Scorpion


Dispui de un buget limitat și trebuie să faci un cadou deosebit unei persoane pe care o stimezi enorm. Pare o situație fără ieșire, nu-i așa? Nimic mai neadevărat! Poți să dai frâu liber imaginației și să te exprimi artistic așa cum simți! Sigur va fi încântat/ă să primească ceva creat chiar de tine!

Săgetător


Ești destul de naiv/ă atunci când vine vorba de iubire. Continui să trăiești într-o lume idilică și să fii permanent dezamăgit/ă că partenerul tău nu se comportă așa cum vezi tu în filme! Revino cu picioarele pe pământ cât mai repede, nu e timp pentru visare!

Capricorn


Trebuie să îți deschizi sufletul astăzi pentru că vei purta în jurul prânzului un dialog special, cu o persoană mult mai sensibilă decât tine.
Sigur, poate că îți va fi greu la început să faci acest lucru dar odată ce vei fi încheiat dialogul, te vei simți mult mai ușor/ușoară!


Vărsător


Chiar dacă ai parte de oportunități extrem de avantajoase, nu trebuie să te grăbești să faci investiții! Piața financiară nu este încă stabilă și poți avea de suferit din cauza fluctuațiilor!

Pești


Astăzi o să primești o sarcină dificilă din partea șefilor iar lucrul acesta te va determina să ieși puțin din zona de confort.

Fii fără grijă, o să te descurci excelent, pentru că dispui de multe calități! La finalul zilei, cel mai probabil că vei primi doar laude!

Citește și Horoscop 14 februarie: Care sunt zodiile care vor avea o zi specială

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod