Horoscop 12 octombrie: Viața nu e numai lapte și miere

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua de astăzi îți va aduce bucurii de tot felul, începând de la dragoste până la bani. Se pare că traversezi cea mai frumoasă perioadă a ta de până acum. Cu toate acestea, nu uita că viața nu e numai lapte și miere, așa că fii pregătit/ă și pentru eșecuri.

Taur


Nimic nu se poate compara cu dragostea pentru copii, însă nu trebuie să îți neglijezi nici partenerul. Ziua aceasta va veni cu o situație care te va face să înțelegi mai bine importanța celui/celei de lângă tine.

Gemeni


Ziua de astăzi va fi și bună și rea. Încearcă să te axezi doar pe lucrurile pozitive pentru a scoate tot ce e mai bun din ea.
Ești mai mult decât atât și poți mai mult decât crezi, nu renunța la primul hop!


Rac


Se pare că nimic nu te poate întoarce din drum atunci când vine vorba de relația ta actuală de dragoste. Dacă partenerul/a de viață ți-a demonstrat că nu e demn/ă de tine, cu siguranță nu vei sta pe gânduri și te vei despărți de el/ea.

Leu


Numai cine nu muncește nu greșește, despre asta este vorba astăzi. Ai multe sarcini de îndeplinit la locul de muncă și presiunea termenelor limită este imensă, așadar nu ai cum să nu faci și erori.

Fecioară


Conform previziunilor astrale pentru ziua de astăzi, relația ta de cuplu va avea de suferit din cauza unui eveniment mai puțin plăcut.
Încearcă să nu dai importanță celor care îți vorbesc de rău partenerul/a.


Balanță


Ziua de astăzi va fi benefică pentru cei care sunt singuri, însă mai ales pentru cei care sunt singuri și își doresc să aibă o relație. Șansele de a-ți găsi persoana potrivită vor crește dacă decizi să fii mai sociabil/ă și să dai curs invitațiilor pe care le primești.

Scorpion


Nu lăsa o dezamăgire mai veche să te împiedice să îți vezi de drumul tău. Dragostea merită șansă după șansă, până vei da de persoana potrivită. Ar fi păcat să te privezi de acest sentiment complex, chiar dacă vine la pachet și cu suferință uneori.

Săgetător


Astăzi, la serviciu, vei avea ocazia de a cunoaște pe cineva sau de a lucra cu un coleg nou de la care vei avea multe de învățat.
Nu fi orgolios/oasă și ascultă cu atenție tot ce ți se spune, deoarece acest lucru îți va fi de mare folos pe viitor.


Capricorn


Este posibil ca astăzi să întâmpini unele probleme cu copiii sau cu anumite rude mai în vârstă. Încearcă să îți păstrezi calmul indiferent cât de mult ai fi provocat/ă. Totul începe de la bani.  

Vărsător


Ziua îți va aduce pe cineva drag înapoi acasă. Fie că este vorba de partenerul/a de viață sau despre unul dintre părinți, vei fi extrem de fericit/ă să îl revezi și să îl strângi în brațe.

Pești


Un mic incident îți va da ziua peste cap astăzi.
Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu lași orice nimic să îți strice dispoziția și, poate, comportamentul față de cei din jurul tău.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod