Horoscop 12 martie: Câte ceasuri rele are ziua de marți?


Fecioară


Încearcă să îți organizezi programul într-un mod mai eficient și să lași deoparte orice factor perturbator! După masa de prânz o să te simți mai slăbit/ă și poate chiar vei acuza dureri de cap. Dacă îți permite timpul, dormi măcar două ore și o să te simți mult mai bine apoi!

Balanță


Trebuie să fii puțin mai flexibil/ă astăzi și să nu mai tratezi cu atâta seriozitate problemele de la locul de muncă! Chiar dacă este important ceea ce faci, tot ai nevoie de câte un moment de respiro din când în când! Altfel, o să fii mereu ursuz/ă și lumea te va evita din această cauză!

Scorpion


Încearcă să te concentrezi pe aspectele importante din viața ta, adică pe familie! Nu trebuie să te dedici exclusiv vieții profesionale pentru că, în afară de salariu, nu îți aduce nicio altă satisfacție!

Săgetător


Chiar dacă va începe puțin mai greu pentru tine, această zi se va dovedi a fi extrem de productivă pentru tine.
Cu siguranță că vei face o figură frumoasă în fața șefilor și vei fi lăudat/ă în cadrul unei ședințe! Totuși, e de preferat să îți păstrezi modestia!


Capricorn


Ca să renunți la kilogramele în plus pe care le-ai acumulat, trebuie să faci mai multă mișcare și să adopți o dietă mai sănătoasă! Nu te gândi neapărat să îți faci abonament la sala de sport! Poate fi suficient să mergi mai mult pe jos, să ieși seara la alergat sau cu bicicleta prin parc!

Vărsător


Te vei implica astăzi într-un proiect nou care îți va consuma timpul în perioada următoare.
Din fericire, și partenerul tău este atras de acest subiect așa că veți avea ceva nou de discutat! Urmează o perioadă liniștită pentru tine din toate punctele de vedere!


Pești


Dacă durerile cu care te confrunți vor persista, trebuie să mergi rapid la medic! Chiar nu te poți juca cu astfel de lucruri, ori să le tratezi cu superficialitate! În plus, lipsa banilor nu ar trebui să fie o scuză reală, poți să ceri un împrumut!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod