Horoscop 12 februarie: Racul trebuie să ia decizii rapid


Fecioară


Astăzi o să descoperi că dispui de multe alte calități decât cele care îți sunt deja cunoscute. De exemplu, vei descoperi că te descuri excelent în situații stresante, că reușești să improvizezi și că te adaptezi cu ușurință la noutăți!

Balanță


Un prieten mai vechi te va ruga astăzi să îl ajuți într-o chestiune sensibilă și dacă nu vei depune toate eforturile ca să te miști rapid, sigur va avea de suferit! Dă dovadă de altruism!

Scorpion


Încearcă să fii puțin mai calm/ă, mai ales atunci când vine vorba de tragerea la răspundere, fie ea disciplinară, civilă sau penală! În orice caz, nu îți depăși atribuțiile și nu îți aroga drepturi care nu ți se cuvin!

Săgetător


Din punct de vedere sentimental, lucrurile stau foarte bine pentru tine.
Ai parte de înțelegere și respect din partea jumătății tale și de fiecare dată când îl rogi ceva, te ajută cu zâmbetul pe buze. Urmează-i exemplul!


Capricorn


Dacă situația de la serviciu este relaxantă și nu necesită îmbunătățiri, nu te complica să o modifici doar pentru că așa ai tu impresia că e mai bine! Nu e necesar să îți impresionezi superiorii și să demonstrezi că ai inițiativă, uneori e mai bine să îți faci pur și simplu treaba fără a deranja pe cineva!

Vărsător


Azi trebuie să semnezi la notar un document important ori să susții un interviu care îți poate aduce o avansare.
Dacă e cazul, citește bine clauzele contractuale și nu te grăbi să accepți orice ți se impune!


Pești


Traversezi o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar și dacă nu înveți să faci anumite compromisuri, o să fii nevoit/ă să te împrumuți la bănci. Și după cum toate lumea știe, dobânzile percepute sunt foarte mari și îți vor îngreuna și mai mult situația pe viitor. Totuși, nu e cazul să te pierzi cu firea!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod