Horoscop 11 aprilie: Greșelile trecutului îl bântuie pe Capricorn


Fecioară


Ești nemulțumită de comportamentul unui coleg? De ce nu îl abordezi direct, dar într-o manieră elegantă? Cu siguranță ar prefera să știe direct de la sursă care este problema, decât să primească o informație distorsionată pe diverse alte canale!

Balanță


Ai muncit foarte mult în ultima perioadă și, din această cauză, începi să te resimți. Pe viitor, nu te mai implica în atât de multe proiecte, ci încearcă să le prioritizezi!

Scorpion


Dacă ai un animal de companie, această zi îi va fi dedicată aproape în întregime.
Poate va fi vorba de o vizită programată la veterinar sau, de ce nu, de una la un salon de înfrumusețare pentru animale. În tot cazul, cheltuiala va fi considerabilă iar asta va aduce după sine câteva discuții în contradictoriu cu partenerul de viață!


Săgetător


Trebuie să fii puțin mai implicat/ă la locul de muncă! Ai crezut permanent că persoanele din jurul tău îți vor prelua din atribuții, dar se pare că fiecare își cunoaște foarte bine fișa postului! Dacă la un anumit moment vei avea o nevoie punctuală, apelează la bunăvoința colegilor, sigur nu te vor refuza!

Capricorn


O să descoperi astăzi că ai făcut anumite greșeli în trecut și, din această cauză, întreaga firmă are de suferit.
Sigur, vor exista reproșuri serioase din partea șefilor, dar încă nu e vorba de sancțiuni! Învață din această experiență să fii mai atent/ă  și să verifici de două ori înainte de a semna!


Vărsător


Starea ta de sănătate nu este tocmai roz. Dacă ai de rezolvat lucruri importante la job și nu te simți capabil/ă, cere o zi liberă! Sigur se va găsi un înlocuitor care să ducă la bun sfârșit ceea ce ai început tu!

Pești


Simți că partenerul tău s-a schimbat față de tine? Află ce are pe suflet și încearcă să îl ajuți! Altfel, treptat-treptat această răceală se va mări și va deveni o piedică majoră în dezvoltarea relației voastre!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod