Horoscop 1 septembrie: Se apropie sfârșitul problemelor pentru Berbec, Capricornul suferă din cauza iubirilor trecute

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Ce-ți rezervă astrele pentru prima zi a acestei toame!
 

Horoscop 1 septembrie 

 

Berbec


Relațiile sentimentale îți vor oferi satisfacție. Se apropie sfârșitul problemelor financiare. În curând, etapa monotoniei la muncă se va încheia. O călătorie îți va îmbunătăți condiția fizică și sănătatea.

Taur


Prietenii îți vor arăta cât de mult te iubesc. Ai succes în jocurile de noroc. Magnetismul de care dai dovadă te va ajuta să închei afaceri bune. În ceea ce privește sănătatea, evită grăsimile și dulciurile.

Gemeni


Viața ta sentimentală trece printr-un moment de liniște.
Înainte de a cumpăra, compară prețul și calitatea. Vei avea parte de mai multe responsabilități profesionale, însă nu îți displace. Cu sănătatea stai fenomenal!

Rac


Dacă nu ai un partener, îl poți găsi la petrecerea unui prieten. Situația ta financiară se îmbunătățește datorită intuiției tale. Știi cum să-ți păstrezi poziția profesională. Astăzi trebuie să te urneșți și să ieși din casă.

Leu


Fii mai afectuos/oasă cu ai tăi decât de obicei. Ți se va returna o sumă de bani pe care ai uitat că ai împrumutat-o. Îmbunătățește-ți relațiile cu colegii.
Dintii tăi au nevoie de o revizuire urgentă.

Fecioară


Îți vei surprinde partenerul/a cu o escapadă romantică. Dacă ai propria afacere, nu o lăsa pe mâna nimănui. Evită rivalitățile la locul de muncă, nu vor aduce nimic bun. Rămâi ferm în ceea ce privește orele de masă.

Balanță


Viața ta sentimentală este puțin tensionată. Este un moment bun de a achiziționa imobile. Fii atent/ă la derapajele de lucru. Astăzi ar trebui să îți programezi o revizie în ceea ce privește sănătatea ta generală.

Scorpion


Tensiunile cu partenerul tău vor crește. Fii prudent/ă cu cheltuielile pe care le faci, nu se știe niciodată.
Fii mai încrezător/oare și vei primi mai multe oferte de muncă. De asemenea, nu îți ignora sănătatea.

Săgetător


Dialogul cu partenerul tău va crea o atmosfera foarte bună. Nu arunca cu banii pe capricii! Profită de orice ocazie pentru a studia ceva nou. Meditația este foarte bună pentru a-ți păstra calmul.

Capricorn


Amintirile iubirilor trecute te pot face să suferi astăzi. În ceea ce privește banii, totul se învârte în jurul cumpărăturilor, dar și vânzărilor. Nu este recomandat să fii prea ambițios/oasă în munca ta. Sănătatea ta are mici scăpări.

Vărsător


Apare o persoană cu care vei deveni prieten/ă.
Cine are suficient înseamnă că este bogat, la asta trebuie să mai lucrezi tu. O zi foarte liniștită la serviciu. Nu face prea multe eforturi sau spatele îți va ceda.

Pești


Continuă cu relația în care te-ai implicat, deoarece cel/cea de lângă tine ți se potrivește. Apare o oportunitate de a-ți îmbunătăți situația financiară, nu o rata! Este o zi minunată pentru a semna un contract de muncă promițător. Probabil vei avea probleme cu somnul.
 
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod