Femeie creativă

Femeia din zodia Leu şi profesia

Femeia din zodia Leu este foarte creativă, are mereu idei curajoase şi o minte sclipitoare.

Nativa din Leu este o femeie de încredere


Nativa din Leu este colega sau şefa pe cuvântul căreia te poţi baza oricând. Nu dezamăgeşte niciodată pentru că ştie când să promită şi când să nu o facă. Nu se implică şi nu sare în ajutor atunci când situaţia o depăşeşte, astfel reuşind să nu dea speranţe deşarte nimănui, dar nici ei.

Femeia din Leu este educată şi organizată


Nu vei întâlni o persoană mai disciplinată decât femeia din Leu. Ea ştie cum să se poarte în societate, evitând totuşi să fie prefăcută.
Organizarea care o caracterizează o ajută mult în profesia aleasă, ea reuşind de fiecare dată să îşi ducă sarcinile la bun sfârşit.

O persoană din zodia Leu este loială jobului său


Nativa din această zodie alege să aibă o carieră care o împlineşte şi în care se regăseşte. Drept urmare, aceasta va rămâne loială jobului ei atât timp cât face ce îi place. Dacă este pusă să îşi depăşească atribuţiile, atunci ia atitudine şi nu acceptă să fie omul bun la toate.
Ea vrea să exceleze într-un anumit domeniu şi în cele mai multe cazuri va reuşi.

Aceasta luptă până obţine ce îşi doreşte


Este o fire foarte ambiţioasă şi luptătoare. Chiar şi atunci când intră într-o încăpere, atitudinea ei arată că este o persoană puternică. Ştie ce vrea de la viaţa sa profesională, are aşteptări mari de la ea şi chiar dacă mai dă greş, ea nu face niciun pas înapoi.

O leoaică are o minte sclipitoare


Nativa din leu este creativă, vine mereu cu idei noi şi sugestii în ceea ce priveşte munca ei sau a celor din jurul ei. Toţi recunosc că are o minte sclipitoare şi asta datorită faptului că iniţiativele sale curajoase au dat mai mereu roade.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod