Cum să o ceri de soţie, în funcţie de zodia ei

Pune marea întrebare cu stil! Cu toţii suntem diferiţi, astfel încât şi cererea în căsătorie trebuie să fie puţin diferită!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nativa din Berbec tinde să fie entuziastă, optimistă şi pasională, ceea ce înseamnă că cererea perfectă în căsătorie nu este atât de importantă pentru ea.

Onestitatea este atât de apreciată de ea, astfel încât dacă cererea este sinceră, nu îi va păsa să regizezi un adevărat spectacol. Cu ea, trebuie să păstrezi lucrurile simple, aşadar pune-i marea întrebare când îţi vine natural. Cu toate acestea, trebuie să ştii că este nerăbdătoare, iar dacă relaţia voastră durează deja de ceva vreme, nu risca să o provoci!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativa din Taur tinde să se bucure de lucrurile simple, cum ar fi gătitul sau grădinăritul.

Aşadar, ia în considerare o cerere în căsătorie relativ simplă. Cumpără ingredientele pentru cina ei preferată şi petreceţi seara în bucătărie împreună. Apoi, invit-o la o plimbare şi pune-i mare întreabare! De asemenea, contactul fizic este foarte important pentru ea, deci asigură-te să o atingi periodic în timpul cinei. Şi, cu siguranţă, trebuie să o ţii de mână atunci când o ceri de soţie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativa din Gemeni se bucură de muzica bună şi de plimbările scurte, aşa că ia în considerare ideea de a pleca într-o mini excursie pentru un concert al artistului său preferat.

Acolo, îi poţi pune marea întrebare. Cu toate acestea, trebuie să fii pregătit pentru posibilitata de ezitare atunci când o întrebi, pentru că ea poate fi destul de indecisă uneori.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativa din Rac este foarte emotivă, sentimentală şi sensibilă. Cea mai bună cerere în căsătorie în cazul ei este una pe plajă, într-un cadru foarte romantic.

De asemenea, poţi angaja pe cineva care să filmeze toată scena, îi va plăcea la nebunie ca această amintire să rămână pentru totdeauna!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nativa din Leu este atrasă de teatru, de lucruri frumoase şi de călătorii.

Deci, cererea perfectă în căsătorie trebuie să includă un inel drăguţ şi o destinaţie romantică. Ia în considerare ideea de a o duce la piesa sau filmul preferat şi apoi să alegi cel mai romantic loc din zonă pentru a-i pune marea întrebare!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativei din Fecioară nu îi place să fie în centrul atenţiei, astfel încât evită pe cât posibil să o ceri în faţa oamenilor.

Cea mai potrivită cerere în căsătorie pentru ea este una privată, în natură sau în locul ei preferat, dar asigurându-te că nu mai este nimeni altcineva în jur.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativa din Balanţă este foarte sociabilă, aşa că ia în considerare să o ceri în căsătorie undeva cu mulţi prieteni şi persoane dragi.

Dar, nu face asta la nunta altcuiva, pentru că va fi un eşec total! Balanţa se bucură, de asemenea, de natură şi de aerul proaspăt, aşa că nu exclude invitaţia la un picnic unde să îi organziezi o petrecere surpriză la care să îi pui marea întrebare!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativa din Scorpion este înclinată spre adevăr, onestitate şi fapte.

Cea mai potrivită cerere în căsătorie pentru ea este să o întrebi direct dacă vrea să îşi petreacă tot resul vieţii alături de tine. Planificările ar putea fi frumoase, pentru că asftfel îi arăţi că te preocupă şi îţi dezvălui autenticitatea, dar mergi la sigur dacă propunerea vine natural şi spontan.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Libertatea şi călătoriile sunt pe placul nativei din Săgetător, aşadar încearcă să le incluzi în cererea de căsătorie.

Dovedeşte-i că va mai putea avea parte de aventuri chiar şi după căsătorie, punându-i marea întrebare într-o destinaţie la care şi-a dorit dintotdeuana să ajungă. Odată ajunşi acolo, spune-o în aer liber, pentru că ea se bucură de tot ce înseamnă natură!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nativa din Capricorn este foarte orientată spre familie, deci ia în considerare ca cererea în căsătorie să aibă loc în faţa celor dragi.

Ea este destul de tradiţionalistă, aşa că nu ezita să te aşezi în genunchi atunci când îi pui marea întrebare!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativa din Vărsător este zodia cu cea mai mare probabilitate de a refuza o cerere în căsătorie şi asta doar din cauza tendinţei sale de a fi temperamentală, de a fugi de sentimentele sale şi de preferinţa ei de a fi singură.

Cu toate acestea, dacă eşti hotărât şi o vei face oricum, pune-i mare întrebare atunci când o ajuţi să facă ceva important, pentru a-i dovedi că meriţi să te aibă ca soţ pentru tot restul vieţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativa din Peşti apreciază muzica şi romantismul. Planifică o cină la lumina lumânărilor, invit-o la dans pe melodia ei preferată şi cere-i să fie soţia ta.

Nu exclude din start ideea de a-i pune inelul în paharul de şampanie, dar ai grijă să nu îl înghită!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod