Cel mai bun ritual de relaxare pentru tine, în funcţie de zodie

Cu toţii simţim din când în când cum întreaga lume ne apasă pe umeri din cauza responsabilităţilor cărora trebuie să le facem faţă zi de zi. Aşadar, nu e deloc un gest egoist ca uneori să ne detaşăm de tot şi să ne concentrăm pe propriile nevoi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O zi la spa.

Berbecul este cunoscut ca fiind cel mai hotărât dintre toate semnele zodiacale. El este plin de patos şi ambiţie, calităţi care îi permit să ducă mereu lucrurile la bun sfârşit. Cu o astfel de abordare a vieţii, este foarte important ca Berbecul să încetinească din când în când ritmul şi să respire uşurat. Cel mai bun mod de a face acest lucru este o zi spa dedicată relaxării. Pentru a nu cheltui prea mulţi bani, poate recrea acest mediu chiar în propria sa locuinţă. O mască preferată de faţă, muzica cea mai relaxantă şi odihnă fizică şi psihică!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

O sesiune de relaxare prin muzică.

Taurul este cunoscut pentru dragostea sa pentru muzică. Fiind un semn de pământ, el preferă muzica realistă şi nu pe cea prea zgomotoasă, care îi poate aduce dureri de cap. Orice muzică cu efect terapeutic este perfectă pentru el. E necesar un playlist cu melodiile preferate care să ruleze în căşti, un loc confortabil cum ar fi un parc şi ignorarea a tot ce se întâmplă în jurul lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Meditaţie.

Gemenii sunt cunoscuţi pentru faptul că îşi împrăştie energia şi sentimentele în mai multe locuri deodată. Uneori, le poate fi extrem de dificil să se concentreze asupra unui singur lucru, motiv pentru care este atât de necesar să mediteze. Meditaţia ajută oamenii să-şi eliberează gândurile negative şi să fie doar prezenţi. Ea îi poate ajuta cu adevărat pe aceşti nativi să îşi găsească pacea şi se se relaxeze. Există mai multe playlist-uri de meditaţie pe Youtube, în cazul practicii pe cont propriul fără îndrumare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Maraton de comedii.

Racul este cunoscut pentru inteligenţa sa emoţională. Să fii în strânsă legătură cu propriile sentimente este un lucru minunat, care trebuie preţuit. Cu toate acestea, dacă sentimentele sunt prea intense şi consistente, acest lucru poate deveni stresant şi copleşitor. Cea mai bună metodă de combatere a acestot emoţii este aceea de a viziona filme de comedie, la care să râdă, nu să sufere.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cititul.

Leul este cunoscut pentru încrederea de sine, o calitate, de altfel, admirabilă. Cu toate acestea, uneori, dragostea pe care şi-o poartă îl poate face să devină arogant. Acesta este motivul pentru care este foarte important ca Leul să îşi facă timp pentru a ieşi din propria bulă şi de a se pune în pielea altcuiva. O modalitate fantastică de a face acest lucru este cititul. Ficţiunea este locul unde se poate scufunda într-un univers cu totul nou, care îl va ajuta în cele din urmă să fie mai empatic şi să ia în considerare şi alte perspective decât să se concentreze doar pe el însuşi. Lectura s-a dovedit, de asemenea, că reduce anxietatea, deci e o modalitate perfectă de relaxare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O baie cu spumă.

Fecioara este cunoscută pentru faptul că munceşte mult, o trăsătură pe care mulţi oameni se străduiesc să o capete. Cu toate acestea, determinarea Fecioarei o poate face să devină o victimă a stresului. Nu numai că acest stres îi poate afecta sănătatea mentală şi fizică, dar poate avea un impact negativ asupra celor din jurul său. Acesta este motivul pentru care este esenţial ca Fecioara să ia o pauză cât mai mare atunci când situaţia o cere. Una dintre cele mai bune modalităţi de relaxare este o baie cu spumă. Nimic nu poate fi mai potrivit pentru ea decât o cadă plină cu uleiuri esenţiale, lumânări parfumate şi muzică relaxantă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Sportul.

Balanţa este foarte bună la suflet şi adesea oferă prea mult celorlaţi. Dar, uneori, acesta simte mânie fără să poată să o exprime liber. Este în regulă să fie supărat, iar cel mai rău lucru este să ţină acea furie în el. O modalitate excelentă de a elimina aceste frustrări şi tensiuni este să facă sport. Nici măcar nu trebuie să aleagă o sală de sport, ci poate merge la jogging în aer liber, în timp ce se poate bucura de natură. Sportul e cea mai bună metodă de a căpăta energie şi o stare de spirit pozitivă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ţinerea unui jurnal.

Scorpionul este o persoană foarte atentă, cu multe idei în minte. Fiind un semn de apă, Scorpionul tinde să aibă o inteligenţă emoţională dezvoltată. Uneori, ceea ce simte poate deveni copleşitor şi, într-un final, va fi prea mult de suportat pentru el. Acesta este motivul pentru care scrisul într-un jurnal poate fi o modalitate excelentă de a-şi transpune toate gândurile pe o foaie, astfel încât să fie pe deplin conştient de sentimentele lui. Acest lucru îl poate împiedica să trăiască constant doar în mintea lui şi, astfel, îl va ajuta să devină mai deschis către lumea exterioară. Studiile au demonstrat că ţinerea unui jurnal poate reduce nivelul de stres, poate îmbunătăţi starea de sănătate, atât fizică, cât şi mentală.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Show-urile de stand-up comedy.

Săgetătorul este cunoscut pentru incredibilul său simţ al umorului, deci ce poate fi mai relaxant decât vizionarea spectacolelor de comedie? Râsul este cu adevărat cel mai bun medicament pentru el, pentru că astfel se va simţi eliberat complet. Săgetătorul spune exact ceea ce gândeşte, chiar dacă uneori intră în necazuri din această cauză, şi, tocmai acest lucru se întâmplă şi la show-urile de stand-up.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dansul.

Capricornul este foarte responsabil şi are un auto-control foarte bine dezvoltat. Cu toate acestea, uneori este necesar să ia pauză de la toate aceste lucruri, iar cea mai bună modalitate de a face asta este dansul. Indiferent dacă merge la cursuri organizate profesionist sau o face în confortul dormitorului său, muzica preferată şi mişcările după ritm sunt tot ce îi trebuie pentru a se destresa.  

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Petrecerea timpului cu prietenii.

Vărsătorul este cunoscut pentru independenţa sa şi, din acest motiv, are tendinţa de a-şi petrece mult timp de unul singur. Chiar dacă acest lucru este sănătos şi de multe ori necesar, uneori prea mult timp departe de ceilalţi poate deveni apăsător. De aceea este foarte important ca Vărsătorul să petreacă mai mult timp alături de cei dragi. Nu există sentiment mai frumos decât să stai în preajma oamenilor preferaţi, mai ales după o lungă perioadă de izolare. Astfel se va simţi revigorat şi întinerit.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Înotul.

Peştii se nasc pentru a înota, şi nu doar pentru că simbolul care îi reprezintă se întâmplă să fie un peşte. Înotul este o modalitate excelentă de a scăpa de realitate şi de a deveni unul cu apa, iar în acelaşi timp îţi pune corpul în mişcare. Peştii simt adesea să scape de viaţa de zi cu zi pe care o trăiesc, aşa că înotul este excelent pentru ei. Terapia acvatică este un instrument minunat de eliminare a stresului şi a temerilor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod