Cum să îl faci gelos, în funcție de zodia lui

Fiecare zodie reacționează diferit la gelozie. Dacă vrei să-ți faci partenerul gelos, iată câteva strategii bazate pe semnul său zodiacal.
 
Totuși, reține că gelozia poate fi o sabie cu două tăișuri, așa că folosește aceste sfaturi cu precauție și doar dacă este absolut necesar.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecii sunt competitivi și nu suportă să fie ignorați. Dacă vrei să-l faci gelos, petrece mai mult timp cu prietenii tăi și vorbește despre realizările tale. Arată-i că ai o viață plină și activă fără el.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurii sunt posesivi și apreciază stabilitatea. Îi poți stârni gelozia menționând subtil atenția pe care o primești de la alte persoane. De exemplu, povestește-i despre un coleg de muncă care te-a complimentat recent.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt sociabili și curioși. Pentru a-l face gelos, arată-i că te distrezi fără el. Postează fotografii pe rețelele sociale din timpul ieșirilor tale și menționează cât de bine te simți în compania altora.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racii sunt sensibili și atașați emoțional. Pentru a-l face gelos, petrece timp cu prietenii apropiați sau familia și nu-i răspunde imediat la mesaje. Fă-l să se întrebe ce se întâmplă în absența lui.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leii adoră să fie în centrul atenției. Pentru a-l face gelos, complimentează pe altcineva în fața lui sau laudă realizările unei alte persoane. Leii vor să fie mereu cei mai buni și nu le place să fie comparați.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioarele sunt analitice și atente la detalii. Îi poți stârni gelozia menționând subtil despre cineva care te-a ajutat sau ți-a oferit suport emoțional. Fecioarele sunt protectoare și nu vor să-și vadă partenerul apropiindu-se de altcineva.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele sunt echilibrate și sociabile. Pentru a-l face gelos, arată-i că primești atenție de la alții, fie prin complimente, fie prin mici gesturi de afecțiune. Balanțele vor să fie centrul afecțiunii tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt pasionali și posesivi. Dacă vrei să-l faci gelos, menționează despre cineva care ți-a arătat interes. Scorpionii sunt foarte protectori și nu suportă ideea că ar putea pierde controlul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorii sunt aventuroși și independenți. Pentru a-l face gelos, arată-i că te distrezi și explorezi lucruri noi fără el. Povestește despre călătoriile tale sau activitățile interesante pe care le faci cu alții.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt ambițioși și orientați spre succes. Îi poți stârni gelozia vorbind despre realizările tale profesionale și despre atenția pe care o primești de la colegi. Capricornii vor să fie cei care te susțin cel mai mult.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorii sunt independenți și inovatori. Pentru a-l face gelos, petrece timp cu persoane care împărtășesc aceleași interese și viziuni ca tine. Vărsătorii vor să fie partenerii tăi intelectuali și nu le place să fie înlocuiți.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt sensibili și romantici. Pentru a-l face gelos, arată-i că primești atenție și afecțiune din partea altora. Peștii sunt foarte empatici și vor să fie singura ta sursă de sprijin emoțional.
22 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod