Cum ești ca mamă, în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată dacă zodia ta influențează felul în care ești părinte pentru copilul tău? Poți afla acum care sunt punctele tale forte și unde mai e loc de îmbunătățiri!

Berbec

Curajoasă, încrezătoare și realistă, îți inspiri copilul să fie puternic. Faptul că ești neînfricată contează enorm pentru dezvoltarea unui adolescent fără complexe și temeri. Ai grijă însă la capitolul competitivității, la momentele când poți deveni egoistă, furioasă sau obsesivă. 

Taur

Grație zodiei tale, ești o ființă stabilă, delicată, harnică. Toate aceste calități se reflectă asupra educației pe care o dai copilului tău. Nu te bloca însă în indulgențe, ferește-te de materialism și protejează-ți copilul de fluctuațiile de stare prin care treci uneori.

Gemeni

Mamele Gemeni sunt creative, originale, curioase și mereu tinere, indiferent de vârstă. Copilul tău se bucură din plin de atitudinea ta deschisă, dar se poate enerva pe lipsa ta de răbdare, pe inconsistența ta, sau pentru că nu îi respecți limitele.
Ai grijă cum îți asculți copilul. Nu transforma discuțiile în monologul tău.

Rac

Îți copleșești copilul cu afecțiune! Ești o mamă devotată și sensibilă, care știe să creeze senzația de confort. Trebuie să ai grijă, însă, la senzațiile de gelozie și acaparare care te încearcă pe măsură ce copilul tău crește, precum trebuie să îți temperezi și frica ta nativă. Nu trebuie să protejezi copilul de lecțiile pe care trebuie să le primească de la viață singur.

Leu

Mama Leu este puternică, îndrăzneață, jucăușă. Ca lider de ”haită”, își joacă rolul minunat. Excesul de energie îți poate copleși copilașul, pe care uneori riști să îl expui la prea multă dramă sau la un optimist neconstructiv. Compensează cu încrederea pe care i-o insufli.

Fecioară

Punctele tale forte pe care le va urmări copilul tău sunt intelectul, organizarea și rigoarea. Obiceiurile tale sănătoase îi vor crea un mediu armonios.
Grijă mare în schimb la tendința de a supra-analiza lucrurile și nu îți judeca copilul la fel de aspru cum ești obișnuită să te judeci pe tine.

Scorpion

Ești o mamă puternică, plină de anduranță și voință. Intuiția ta va crea o comunicare facilă între tine și juniorul tău. Dacă îți controlezi paranoia și ocazionala indisponibilitate emoțională, este totul minunat. Încearcă să renunți la nevoia de control.

Balanță 

Ești o persoană rafinată, cu bun gust și plină de răbdare. Copilul tău se va bucura de o prezență minunată în viața lui. Trebuie să îl ferești însă de vanitatea ta, care uneori se transformă în snobism. Controlează felul în care îți exprimi sentimentele și dozezi energia.

Săgetător

Înțelepciunea ta se combină cu umorul care te caracterizează într-un cocktail foarte sănătos. Fiind genul aventuros cu perspective largi, îți vei inspira copilul să viseze și să își îmbogățească imaginația.
Lipsa de răbdare și spontaneitatea exagerată îți pot sâcâi copilul, pe care trebuie să îl menajezi. Stilul tău direct îl poate și răni.

Capricorn

Strictețea ta și respectul față de valori și principii sănătoase nu au cum să nu dea roade în educația meziunului tău. Nu exagera cu tradiționalismul, elimină pesimismul și nevoia de a controla și axează-te pe stilul tău structurat și organizat ca să îi prezinți un model minunat în viață copilului tău.

Vărsător

Ești o mamă corectă, nici prea strictă, nici prea lejeră. Ești plină de viață și deschisă la nou, ceea ce copilul tău va aprecia indiferent de vârstă. Încearcă să nu fii totuși prea permisivă sau detașată. De asemenea, ai grijă să respecți limitele copilului tău. 

Pești

Ești o mamă devotată, iubitoare, plină de compasiune și visătoare. Ce trebuie să supraveghezi este sentimentul de vină care te poate paște în clipa în care vezi că micuțul tău greșește ceva, precum și instabilitatea dată de zodia ta.
Probabil când va crește va aprecia ciudățeniile tale, dar nu exagera.
adnana-costandache
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod