Cum este bărbatul din Scorpion în dragoste

Adevărul despre acest nativ este că el îşi va testa potenţialul partener înainte de a începe o relaţie amoroasă cu el.
Toţi Scorpionii sunt extrem de prudenţo când intră într-o noup relaţia şi vor testa apa înainte de a se scufunda.

Cum îşi va arăta Scorpionul dragostea?


În societatea modernă, bărbaţii nu ar trebui să plângă. Acest lucru nu e, însă, valabil în toate cazurile, iar unii bărbaţi îşi arată sensibilitatea. Este greu să fii Scorpion, pentru că sentimentele lui pot fi copleşitoare. El îşi poate ascunde vulnerabilitatea prin crearea unei măşti care îl face să pară misterios. Dar, în spatele măştii, el e plin de sentimente profunde şi de neînţeles chiar şi pentru el însuşi. Din această cauză, esre greu să îţi dai seama dacă acest nativ te place.

Scorpionul este sensibil


Sensibilitatea unui Scorpion este legendară. Semnele fixe reprezintă puterea maximă a unui element. Semnele de apă sunt emotive, iar Scorpionul este cel mai sensibil. Ei simt totul! Înţelegerea lui faţă de ceilalţi este profundă. Dacă minţi un Scorpion, el va ştii asta. Cei mai mulţi oameni, în special în faza de curtare, vor să se prezinte în modul cel mai pozitiv, adesea părând ceea ce nu sunt.
Pentru un Scorpion, acest lucru înseamnă minciună pură. El are o etică strictă în legătură cu onestitatea, pentru că suferă extrem de mult în caz contrar. Pentru acest nativ, trădarea este groaznică. Reacţiile sale emoţionale depăşesc orice limită, dar pentru el sunt normale.

Scorpionul este auto-protector


Scorpionul este misterios şi păstrează foarte bine secretele. Dacă el nu are încredere totală în tine, el va ţine multe lucruri doar pentru el. Nimeni nu poate păstra un secret mai bine ca acest nativ! Nu se întâmplă din cauza faptul că nu vrea sp fie direct, pentru că el iubeşte adevărul, dar trebuie să fie sigur că nu va fi atacat sau trădat pe baza a ceea ce dezvăluie. El preferă să ascundă decât să-şi asume acest risc.

Testează apele


Când un Scorpion te testează, o face pentru că are nevoie de asta. El este atât de vulnerabil, iar o relaţie înseamnă atât de mult pentru el, încât nu se va arunca cu capul înainte fără să se asigure că eşti persoana potrivită. Va încerca mai întâi apa cu gegetele de la picioare, apoi îşi va înclina piciorul din ce în ce mai adânc, până când ajunge să te cunoască cu adevărat.
Modul său preferat de a te testa este prin simpla observaţie şi analiză. El te va urmări când nu îl vezi. Îşi va pune o mulţime de întrebări şi va căută răspunsuri. Cunoaşterea îi oferă siguranţă. De asemenea, el poate organiza evenimente prin care îţi poţi dezvălui caracterul. Unii Scorpioni îşi testează partenerele atât în stadiul incipient de cucerire, cât şi pe parcursul relaţiei dacă întâmpină probleme emoţionale puternice. În cazurile cele mai extreme, unii Scorpioni îşi pot urmări iubitele. Acesta nu este un comportament obişnuit, dar se poate întâmpla.

Te va testa şi din punct de vedere sexual


Scorpionul vrea să ştie cât de curajoasă eşti pe acest plan. Capacitatea sa de intimitate sexuală este uluitoare, iar dacă sunteţi compatibili sexual, pasiunea pe care o generaţi împreună va fi o răsplată. Acest gen de intimitate este foarte importantă pentru el şi trebuie să fie sigur pe tine pentru a de dărui în totalitate. Acest bărbat nu doreşte decât o iubire profundă, intimă şi permanentă.


Partea mai puţin bună a Scorpionului


Să fii testat este inconfortabil. Nimănui nu îi place sentimentul de a fi judecat. Uneori, testarea poate dura mai mulţi ani, iar în cazul unor Scorpioni, ea nu se va opri niciodată. Unii dintre ei au fost trădaţi de prea multe ori, astfel că încrederea nu mai e o opţiune pentru ei. Un om ca acesta nu va înceta niciodată să te testeze. Problema este că nu există nicio posibilitate de a afla peste ce fel de Scorpion dai, pentru că cei mai puternici şi mai sănătoşi sunt imposibil de citit. Doar tu poţi decide dacă această relaţie merită timpul şi disconfortul. Dacă te simţi manipulată sau ţi se încalcă regulile în vreun fel, atunci înseamnă că nu te afli în relaţia corectă. Bineînţeles, Scorpionul s-ar putea schimba pe parcurs şi îşi poate pune inima pe tavă. Dar, dacă nu ai răbdarea necesară să aştepţi până în acest punct, e dreptul tău să închizi uşile. Testarea este un lucru, dar nimeni nu merită să fie abuzat. Şi dacă te testează, ai dreptul să-l testezi şi tu.
Fii strictă!

Niciun Scorpion nu e la fel


Niciun bărbat nu este un Scorpion pur. În funcţie de numeroşi factori, cum ar fi semnul Lunii, ascendentul, poziţiile şi aspectele lui Marte şi Venus şi altele, Scorpionul cu care ai o relaţia poate să fie atipic. Ţine doar de cât de mult îţi permite să îl citeşti.

Merită cu adevărat Scorpionul?


În cazul în care relaţia cu el ţi se pare potrivită pentru tine, ai răbdare şi, dacă descoperi ceva greşit, pleacă de lângă el. Dacă împărţiţi o legătură pasională şi tu eşti onestă şi vulnerabilă, iubirea voastră poate să dureze o veşnicie. Dacă îţi doreşti cu adevărat, aşteptarea şi testarea vor merita din plin.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod