Compatibilitatea Scorpionului cu aceste 4 zodii este excelentă. Află care sunt acestea!

Vrei să afli ce semne zodiacale se potrivesc cel mai bine cu un Scorpion? Iată cele mai compatibile 4 zodii!
Scorpionii pasionali, energici, misterioși și senzuali nu se vor mulțumi cu oricine. Așadar, din cele 12 semne zodiacale, 4 dintre ele au șanse mari să ocupe un loc special în inima Scorpionului.

Compatibilitatea Scorpionului cu aceste 4 zodii este excelentă:


Taur


Taurul și Scorpionul sunt combinația perfectă de pasiune și loialitate. Cele două zodii au personalități contrastante, dar complementare.

Taurul are un caracter blând și relaxat ce poate scoate în evidență latura mai vulnerabilă și sensibilă a Scorpionului, în timp ce Scorpionul încrezător îl poate încuraja pe Taur să preia conducerea și să-și permită să fie mai înțepat.

În plus, ambele semne sunt statornice și loiale, asigurându-se că relația lor poate dura toată viața.

Un semn de pământ precum Taurul este mai logic decât un semn de apă emoțional precum Scorpionul, dar ei pot construi o legătură puternică atât timp cât sunt atenți la diferențele dintre ei.

Scorpionul este condus de Marte, planeta pasiunii, făcându-l unul dintre cele mai sexuale semne zodiacale. Taurul este condus de Venus, planeta iubirii, făcându-l foarte senzual.
Împreună, se potrivesc perfect.

Ambele semne sunt fixe, ceea ce înseamnă că sunt loiale și de încredere, așa că vor învăța cu ușurință să aibă încredere unul în celălalt.

Taurul și Scorpionul comunică bine în general, deși fiind semne fixe îi face foarte încăpățânați, ceea ce poate face dificilă rezolvarea conflictelor.

Această pereche încăpățânată poate avea nevoie să învețe să facă compromisuri pentru a se asigura că conflictele nu escaladează.

Rac


Legătura emoțională dintre Rac și Scorpion este imediată și intensă. Cei doi se vor înțelege unul pe celălalt așa cum puține alte zodii pot, iar inteligența lor emoțională comună îi poate ajuta să treacă chiar și peste cele mai dificile conflicte.

Grija Racului poate echilibra starea de spirit a Scorpionului și îl poate face să se simtă iubit cu adevărat!

Cele două semne sunt foarte intuitive, ceea ce le ajută mult relația.

Abordarea grijulie a Racului îl poate ajuta pe Scorpion să se relaxeze în dormitor, în timp ce Racul va fi atras de intensitatea și pasiunea Scorpionului.

Această pereche se va simți întotdeauna în siguranță împreună, deoarece pot găsi cu ușurință inima blândă și sensibilă sub exteriorul rezervat și protector al celuilalt.

Racului îi place să înceapă proiecte noi, în timp ce Scorpionul are puterea de a-l ajuta să ducă proiectele respective până la finalizare.

Scorpionul este predispus la schimbări de dispoziție, iar Racul poate deveni nesigur, dar ambii pot depăși aceste probleme.


Natura grijulie a Racului îl poate liniști pe Scorpion, iar loialitatea intensă a Scorpionului poate atenua nesiguranța Racului.

Pești


Peștii și Scorpionul se potrivesc bine unul cu celălalt. Ca semne de apă, Peștii și Scorpionul sunt amândoi intuitivi, sensibili și profund emoționali, rezultând o relație grijulie și iubitoare pentru ambele zodii.

Amândoi vor avea o influență pozitivă unul asupra celuilalt. Peștii visători și fanteziști îl pot ajuta pe Scorpion să vadă partea luminoasă a vieții, în timp ce Scorpionul practic îi poate menține pe Pești ancorați în realitate.

Elementul lor comun, apa, îi ajută să înțeleagă ce simte celălalt.

Peștii sunt conduși de Neptun, planeta viselor și creativității, în timp ce pasiunea Scorpionului provine de la Marte. Când pasiunea se întâlnește cu creativitatea, rezultatul este o conexiune intimă interesantă.

Fiecare dintre cei doi se va bucura să găsească un partener care îl înțelege atât de intuitiv și amândoi pot învăța să aibă încredere unul în celălalt.

Peștii sunt un semn mutabil, ceea ce înseamnă că sunt foarte flexibili.
Cu adaptabilitatea Peștilor și dorința Scorpionului, această pereche poate depăși orice obstacol împreună.

Peștii pot fi indeciși, iar Scorpionul poate deveni obsedat de control, ceea ce le poate afecta încrederea unul în celălalt. Dacă Scorpionul își limitează latura dominantă și Peștii se pot angaja în relație, această pereche poate funcționa.

Fecioara


Fecioara și Scorpionul formează un cuplu energic și grijuliu. Sensibilitatea Scorpionului și atenția Fecioarei la detalii îi ajută să fie grijulii și să se susțină unul pe celălalt, iar ambele zodii sunt pline de resurse, așa că formează o echipă uimitoare la locul de muncă.

Sunt, de asemenea, introvertiți, ceea ce înseamnă că se vor bucura de timpul privat împreună și vor ști să-și ofere spațiu unul altuia. În general, legătura lor este o combinație armonioasă de pasiune și practic.

Scorpionul este mai emoțional decât Fecioara logică, dar Fecioara este un semn mutabil, care o ajută să se adapteze la intensitatea Scorpionului și să navigheze cu ușurință în diferențele lor.

Fecioara este mai rezervată și mai precaută în dormitor decât Scorpionul sălbatic și pasional.

Scorpionul este loial, iar Fecioara de încredere.

Fecioara este un semn de pământ condus de Mercur, planeta comunicării, așa că nu va avea nicio problemă să se conecteze și să comunice cu un semn atât de misterios ca Scorpionul.

Ar putea fi nevoie să lucreze puțin la intimitatea fizică.
Fecioara poate fi mai rezervată decât Scorpionul, dar, din fericire, un Scorpion intuitiv poate scoate la suprafață latura sălbatică a Fecioarei.



Sursă: wikihow
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod