Cuplu pasional

Cele mai pasionale şi puternice 12 perechi de zodii

Balanţă şi Gemeni


Pe aceste două semne le leagă mintea şi intelectul. Ei ar prefera să rămână acasă, să stea confortabil în pat şi să vorbească despre viaşă şi să filozofeze. Le place să se provoace mental şi se bucură de toate conversaţiile pe care le au împreună. Datorită acestui punct comun, ei se apreciază reciproc. Iau în serios viaţa şi sunt genul de oameni care militează pentru a învăţa constant lucruri noi. Ei îşi păstrează relaţia puternică pentru că se înţeleg unul pe celălalt şi sunt prieteni.

Scorpion şi Rac


Aceste două zodii se află la acelaşi nivel de emoţii intense şi cred că nu întotdeauna sunt capabile să facă lucrurile să funcţioneze. Ei îşi alimentează pasiunile unul altuia.

Misteriosul Scorpion are un farmec natural aparte care atrage chiar şi cea mai complexă zodie, adică Racul. Împreună, ei au calităţile necesare pentru a-şi putea atinge cu uşurinţă obiectivele şi au o carmismă care nu poate fi ignorată.

Săgetător şi Berbec


Ambele semne de foc au pasiuni intense şi sentimente unul pentru celălalt. Relaţia lor este plină de calităţi nebuneşti debordând de energie şi creativitate. Acesta e acel gen de cuplu care ar petrece toată noapte în club, dar care a doua zi dimineaţa se pot ocupa de ce au planificat.

Ei nu vor permite niciunui lucru să treacă pe lângă ei fără să se bucure de el.

Capricorn şi Taur


Aceste două zodii sunt colegi de suflet şi formează acel tip de relaţie şi iubire nesfârşită ca în filme. Ei nu trebuie să depundă eforturi pentru ca relaţia lor să meargă bine, pentru că totul vine în mod natural. Sunt atraşi unul de celălalt ca şi cum aşa e scris în stele. Tipul iubirii care există între ei e cea care te umple de bucurie doar pentru că vezi că există şi că e reală!

Vărsător şi Săgetător


Când vine vorba de intimitate, aceste două zodii ar putea să facă dragoste doar prin stimulare verbală. Aspectul intelectual al relaţiei lor este întotdeauna distractiv şi poartă discuţii atât de profunde încât uită că mai e şi altcineva prezent.

Este posibil ca aceştia să nu împărtăşească mereu aceleaşi sisteme de credinţe, dar să-şi permită reciproc independenţa şi libertatea de a se bucura de raţiunea lor proprie. Încrederea este un lucru important şi ciudat pentru ei.

Peşti şi Scorpion


În timp de Scorpionul este suspicios şi vrea să controleze totul, nativul din Peşti are o abordare idealistă faţă de dragoste şi pasiune. Dacă un Scorpion este deschis către comunicare şi partenerul lui din Peşti la fel, atunci relaţia lor poate fi incitată şi plină de magie. Împreună, ei vor explora perspectivele în posibilităţile lor emoţionale şi se vor baza pe judecata celuilalt pentru a crea intimitate.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod