Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 11-17 decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Astrele îţi recomandă ca în această săptămână să încerci să îi acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

În ultima perioadă nu a primit afecţiunea de care are nevoie şi s-ar putea să se fi îndepărtat puţin de tine. Arată-i ceea ce simţi pentru el, cu toate că ai atâtea pe cap, altfel va crede din ce în ce mai mult că nu mai ţii la el. Dacă eşti singură, nu aştepta ca alesul inimii să pice din cer, e foarte important să îl şi cauţi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E necesar ca în această săptămână să dai dovadă de mai multă înţelegere cu privire la partenerul de viaţă.

Încearcă să îl asculţi atunci când are ceva pe suflet, altfel nu vei reuşi să îl ţii toată viaţa lângă tine. Dacă între voi nu mai e armonie, ori depuneţi eforturi pentru a vă schimba, ori renunţaţi la a vă mai chinui unul pe celălalt. Dacă eşti singură, nimic nu poate fi mai bun de atât pentru tine!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cel mai important lucru de care trebuie să dai dovadă în aceste zile este sinceritatea.

Partenerul tău de viaţă merită să ştie exact ceea ce simţi, fie că e de bine sau e de rău. Dacă nu ai veşti prea bune, cu sigurnaţă nu îi va pica bine, însă e mai rău să trăiască în minciună. Fii onestă cu tine şi cu cei din jurul tău, acesta este sfatul astrelor pentru tine. Dacă eşti singură, îndreaptă-ţi atenţia către un bun prieten sau un coleg care s-a purtat mereu frumos cu tine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cum Sărbătorile sunt mai aproape decât crezi, e momentul să dai dovadă de mai multă bunătate în raport cu partenerul de viaţă.

Nu poţi porni la drum împreună cu el dacă între voi există numai tensiune şi ciondăneli. Şi tu, dar şi el sunteţi conştienţi de faptul că certurile voastre pornesc din nimicuri, aşa că ar trebui să spuneţi stop. Dacă eşti singură, astrele te sfătuiesc să petreci mai mult timp cu familia şi prietenii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu sunt excluse certurile între tine şi partener în aceste zile, însă apele se vor calma spre finalul săptămânii.

Atmosfera dintre voi este tensionată din cauza unor probleme cu banii pe care le întâmpinaţi, dar totul se va rezolva într-un final. Dacă eşti singură, înainte de a acţiona şi te a arunca în braţele oricui, ai face bine să te gândeşti de două ori.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativele din această zodie au parte de multă bucurie în această săptămână.

Ce-i drept, nimic nu se datorează lor, ci mai degrabă partenerilor lor atenţi şi afectuoşi. Dacă eşti o Fecioară, încearcă să îţi apreciezi mai mult iubitul sau soţul, pentru că la momentul actual el este cea mai importantă persoană din viaţa ta. Nu schimba nimic la el, nici măcar nu încerca asta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, săptămâna acesta poate fi una extrem de fericită pentru tine.

Vei primi o veste pe care o aştepţi de multă vreme, una care îţi va schimba total viaţa. Fie te muţi cu partenerul tău, fie primeşti vestea apariţiei unui copil, cert este că vei plânge de bucurie. Dacă eşti singură, disperarea de a cunoaşte şi de a fi cu cineva se poate întoarce împotriva ta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativele singure vor fi privilegiate în aceste zile, şarmul lor făcând posibile mai multe întâlniri romantice.

Din fericire, faptul că vei avea de unde alege va aduce un plus viitoarei tale relaţii care se anunţă a fi una de bun augur. Dacă eşti implicată într-o relaţie, cu siguranţă eşti axată mai mult pe distracţie şi nu vei lua în considerare vreun angajament serios.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu duci lipsă de atenţie în această săptămână, indiferent dacă eşti singură sau nu.

Pentru nativele implicate într-o relaţie serioasă se anunţă surprize plăcute din partea iubitului sau soţului. Cu toate acestea, realizezi că gesturile materiale au ajuns să fie mai importante decât cele spirituale. Vei reuşi să echilibrezi puţin balanţa şi să devii mai profundă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să ai mai multă încredere în partenerul tău de viaţă şi să îi şi arăţi acest lucru.

Scepticismul şi gelozia care te domină nu vă creează decât probleme în ultima perioadă. E momentul să te maturizezi şi să nu te mai superi inutil dacă motivele nu sunt serioase. Dacă eşti singură, aceste zile, dar mai ales cele de weekend sunt perfecte pentru prieteni şi familie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este foarte important să încerci să petreci mai mult timp alături de partenerul tău de viaţîă în această săptămână.

Dacă nu aţi reuşit să vă vedeţi prea des în ultima perioadă, cu siguranţă dorul îşi va face simţită prezenţa. Lasă alte planuri şi preocupări deoparte, căci săptămâna aceasta este despre voi. Dacă eşti singură, vei folosi toată liberatea de care te bucuri axându-te pe un proiect personal.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

E momentul ca în această săptămână să o iei de la zero în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Fie că între tine şi partenerul tău lucrurile nu merg prea bine, fie ai trecut recent printr-o despărţire, cert este că trebuie să iei ce e mai bun din ce ţi se întâmplă. Dacă priveşti cu optimism spre viitor şi încerci să îţi îmbunătăţeşti viaţa, cu siguranţă planurile tale se vor îndeplini.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod