Cele mai importante 3 obiective pe care ar trebui să le atingi în 2024, în funcție de zodia ta

Iată care sunt principalele 3 obiective pe care ar trebui să le ai în 2024, în funcție de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

1. Concentrează-te pe problemele din viața ta care au nevoie de soluționare, în loc să îți distragi atenția prin călătorii sau muncă.

2. Învață cum să meditezi. Nimeni nu trebuie să învețe cum să mediteze și cum să trăiască clipa mai mult decât tine.

3. Fă un lucru foarte mic, dar foarte frumos pentru altcineva în fiecare zi. Acest lucru te va ajuta să îți amintești cât de multe se întâmplă în lumea din afara bulei tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

1. Ascultă mai mult decât să vorbești.

2. Acceptă că nu poți controla sentimentele altora, ci doar pe ale tale.

3. Găsește mai multe lucruri care te fac fericit/ă pentru care nu trebuie să depinzi de nimeni altcineva: cum ar fi sportul, înscrierea la diverse cursuri sau citirea unei cărți în fiecare lună. Acest lucru îți va aminti că cei dragi sunt cel mai important lucru, dar tot trebuie să îți găsești împlinirea pe cont propriu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

1. Când simți că începi să te superi, lasă sentimentele să iasă la suprafață în loc să le îngropi și să le eviți. Poți să le așterni pe hârtie sau vorbind cu cel mai bun prieten al tău, nu contează modalitatea prin care o faci.

2. Încearcă să fii un prieten mai bun și încearcă ceva nou în fiecare lună. Cheia este să faci lucruri mici, cum ar fi să trimiți mesaje cuiva că te gândești la el sau să suni un prieten cu care nu ai mai vorbit de multă vreme, poate chiar să trimiți cuiva o felicitare adevărată. Când începi cu lucruri mai mici, pare mult mai puțin intimidant și mult mai ușor de realizat.

3. Dă curs oricărei invitații pe care o primești legată de muncă, evenimente sociale sau orice altceva. Odată ce ai pormis că participi, nu te răzgândi decât dacă ai motive întemeiate, cum ar fi să fii bolnav/ă, spre exemplu. Profită de acest an pentru a deveni persoana de încredere pe care se pot baza oamenii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

1. Lucrează la capacitatea ta de a ierta. Acest lucru nu trebuie să însemne doar să ierți pe cineva în față, ci să ierți pe cineva în interior și să renunți la furia pe care o simți, pentru propria ta fericire.

2. Găsește o activitate fizică/un sport care să te solicite și căruia să te dedici o dată pe săptămână. Poate fi o activitate fizică cu ritm mai lent, cum ar fi yoga, sau ceva la fel de intens ca alpinismul sau orice altceva.

3. Încearcă ceva care îți permite să îți faci prieteni în afara zonei de confort formată din fețe familiare, cum ar fi o clasă de zumba sau echipa locală de fotbal. Este timpul să-ți dai șansa de a te ramifica și de a întâlni oameni care sunt diferiți de tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

1. Încearcă să te perfecționezi înscriindu-te la o clasă unde se predă o materie despre care nu știi nimic, dar de care ai fost întotdeauna fascinat/ă.

2. Apropie-te de un coleg de serviciu cu care nu ai petrecut niciodată mult timp vorbind în trecut. Pune-i întrebări despre familia și prietenii lui și fă efortul de a fi cineva care ascultă și își amintește lucruri despre oameni. Este unul dintre cele mai importante lucruri din lume.

3. Fii generos/oasă și cu tine din când în când. Faci mereu lucruri pentru alți oameni, dar e bine să iei uneori o pauză și să faci ceva frumos pentru tine, cum ar fi o zi la spa, o seară liniștită acasă, o masă delicioasă la un restaurant, orice te face fericit/ă și relaxat/ă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

1. Nu mai sta pe telefon înainte de culcare. Spune STOP. Cu jumătate de oră înainte de culcare, pune-ți telefonul într-un loc unde nu poți ajunge cu ușurință la el.

2. Găsește încă trei lucruri pe termen lung care te vor face să te simți mai bine sau mai fericit/ă, în loc să te axezi mereu pe chestii pe termen scurt, cum ar fi alcoolul, mâncarea, cumpărăturile și orice altceva de această natură. Lucruri precum alcoolul, alimentele și achizițiile interesante sunt perfecte cu moderație, dar trebuie să găsești 3 soluții pe termen lung care să te ajute cu anxietatea, cum ar fi yoga, mersul pe jos, terapie, alimentație/gătit mai sănătos, cursuri de exerciții fizice. Orice AJUTĂ.

3. Pune mai mult preț pe prietenii care sunt acolo pentru tine și te susțin și te fac fericit/ă, în loc să-ți împarți timpul și energia între prietenii care te merită și prietenii care nu te merită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

1. Nu te uita la telefon când ești cu prietenii tăi. Bine, dacă trebuie să-l verifici din când în când, e în regulă. Dar atunci când sunteți la un restaurant sau beți ceva împreună sau doar vă distrați în unul dintre locurile voastre preferate, pune telefonul pe silent în geantă și nu te mai uita la el.

2. Încetează să te mai chinui să iei decizii. Fiecare decizie importantă pe care o iei trebuie să fie fermă, nu să te învârți în neștire în jurul ei.

3. Fă un efort să citești știrile în fiecare zi, citește mai multe cărți, vizionează documentare, mergi la prelegeri, vizionează prelegeri online, citește articole din publicații de renume. Adu mai mult conținut în viața ta care te ajută să înveți și să-ți dai seama cum te simți cu privire la lucruri, în loc să iei informațiile de la cei din jurul tău, așa cum le înțeleg ei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

1. Încearcă să înțelegi de ce te lupți cu gelozia și posesivitatea. Fă acest lucru în orice fel crezi că te va ajuta cel mai mult: cărți psihologice, seminarii sau prelegeri online, terapie, vorbind cu cei dragi. Orice te va ajuta să-ți dai seama de ce te lupți cu nevoia de a controla lucrurile și a le feri de alții.

2. Petrece mai puțin timp pe rețelele sociale. Nimeni nu-ți spune să renunți de tot, dar petrece mai puțin timp, chiar dacă asta înseamnă doar 10 minute în minus la început, după care din ce în ce mai mult. În acest fel va părea rezonabil și realizabil pe termen lung.

3. Găsește un hobby foarte specific care nu are nicio legătură cu orice faci la serviciu și fă-ți timp pentru el cel puțin o  dată pe săptămână.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

1. Fă-ți o listă cu lucrurile pe care vrei să le realizezi la începutul fiecărei  luni. Apoi ia-le treptat și fă-le să se întâmple.

2. Vorbește cu prietenii despre rezoluțiile tale pentru anul 2024, primește sfaturi de la oameni în care ai încredere și recompensează-te în moduri mici și sănătoase atunci când realizezi ceva care este important pentru tine.

3. Fii mai organizat/ă. Nu trebuie să-ți dai viața peste cap, ci să începi să creezi mici obiceiuri care să te ajute să simți că ai mai mult control asupra micilor detalii din viața ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

1. Găsește mai multe modalități de a te relaxa în afara serviciului. Fă ceva care să-ți ia mintea complet de la muncă și o plasează undeva total diferit.

2. Nu mai răspunde la e-mailurile de serviciu non-urgente după programul de lucru, mai ales noaptea.

3. Lasă voluntariatul să devină parte din viața ta într-un fel. Ajută o organizație non-profit o dată pe lună, fă acte de caritate sau găsește orice altă modalitate de a ajuta.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

1. Învață cum să te sprijini mai bine pe cei dragi. Sună-ți sora când ai o lună grea, cere-i mamei tale sfaturi, trimite mesaje prietenului tău când ai avut o zi proastă și întreabă-l dacă poate veni la tine. Începe să te bazezi pe oamenii care chiar vor să te ajute.

2. Privește în sus. Fă contact vizual cu oamenii. Privește lumea din jurul tău. Cât de des? Tot timpul. Lasă acest lucru să devină o parte obișnuită a vieții tale și un lucru obișnuit pe care îl faci.

3. Fă-ți mai mult timp în viața ta pentru o cauză umanitară de care ți-a păsat mereu și în care ți-ai dorit să te implici mai mult. Dacă nu acum, când o vei face vreodată?

Pești(19 februarie - 20 martie)

1. Fă mai multe lucruri pentru tine și nu le spune oamenilor despre asta. Economisește bani pentru un articol de lux pe care ți-l dorești cu adevărat, urmează un curs, mergi la sală, fă loc în rutina ta zilnică pentru lucrurile de care îți pasă. Fă-o pentru tine.

2. Învață cum să te bucuri de singurătate. Chiar dacă preferi să nu fii singur/ă, găsește lucruri pe care să le faci singur/ă. Să citești cărți, să urmărești seriale de televiziune noaptea târziu sau orice altceva. Găsește doar o modalitate de a-ți iubi propria companie.

3. Începe să vorbești pentru tine. Începe să mergi după ceea ce vrei și ceea ce meriți. Începe să le spui oamenilor când te-au rănit.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod