Zodia Fecioară

Cele mai grave 15 defecte ale zodiei Fecioară


Se victimizează

Fecioarele au impresia că toată lumea conspiră împotriva lor, ele nu sunt niciodată vitovate, ci întotdeauna victime. Este un rol pe care îl dezvoltă de-a lungul anilor pentru a face faţă unor posibile situaţii mai dure. Dacă se declanşează o ceartă, indiferent de ceea ce fac sau spun, ele vor găsi întotdeauna o modalitate de a întoarce totul în favoarea lor. Cuvinte dure? Nimic din acest lucru nu contează, ele vor zice că a fost auto-apărare. Pur şi simplu ele nu vor admite cî greşesc şi ar da vina pe oricine altcineva pentru problemele lor.

Sunt bârfitoare

Fecioarele iubesc bârfa, şi dacă eşti o persoană discretă cu siguranţă nu te vei înţelege cu ele. El au tendinţa de a discuta problemele lor personale, mergând chiar până la detalii intime.

Dacă ai o relaţia amoroasă cu această nativă, trebuie să ştii că nu se va schimba niciodată. Ea poate împărtăşi publicului larg inflormaţii pe care ai vrea să le ţineţi doar pentru voi.

Sunt obsedate de curăţenie

Dacă ar trebui să trăieşti lângă aceste native, cu siguranţă ai înnebuni dacă nu ai aceleaşi obiceiuri ca şi ele. Ele nu se vor schimba niciodată şi cade în extremă atunci când vine vorba de curăţenie şi ordine. Ele vor o casă fără pată, ceea ce e imposibil, însă aici dorinţa de perfecţiune îşi spune din nou cuvântul.

Ele cred că ştiu totul

Fecioarele se agaţă de opiniile şi credinţele lor şi au tendinţa de a pretinde că ştiu totul în viaţă. Ele refuză să recunoască că poate o altă persoană are mai multe cunoştinţe decât ele şi nu reuşesc să găsească nici măcar o cale de mijloc.

Uneori, ele nu reuşesc să transmită mesajul corect din cauza tonului lor.

Pentru ele, totul trebuie să fie perfect

Perfecţioniştii au o percepţie diferită faţă de viaţă decât resul oamenilor. Ele vor sta oricât pentru a îndeplini o sarcină sau până când îşi vor respecta standardele personale. Când vine vorba de munca lor, ele nu sunt niciodată pe deplin mulţumite şi mereu există loc pentru a se îmbunătăţi. Ele tind să fie firi artistice, deci greu de înţeles. Partenerul lor de viaţă va înnebuni din cauza minţii lor complicate.

Sunt încăpăţânate

Fecioarele sunt persoane foarte încăpăţânate şi doresc să iasă ca ele întotdeauna. Când eşti un astfel de om este greu să înţelegi realitate pentru că ele nu sunt dispuse să asculte şi sunt blocate în propriile idei.

Ele sunt cele care cauzează probleme în munca de echipă, prin simplul fapt că vor respinge orice idee grozavă dacă nu e vorba de a lor. În relaţii, ambii parteneri trebuie să facă sacrificii pentru a face lucrurile să funcţioneze, dar devine extrem de dificil. Aceste persoane sunt speriate să renunţe la ideile pe care le credeau anterior bune. Chiar dacă s-au dovedit a fi greşite, vor continua să lupte.

Nu sunt diplomate

Fecioarelor nu le fac pe plac altora şi nu vor face niciun pas înapoi chiar dacă ceilalţi sunt ofensaţi. Niciodată nu încerca să cenzurezi o Fecioară, pentru că vei crea şi mai multe probleme. Majoritatea oamenilor vor sta liniştiţi atunci când aud ceva cu care nu sunt de acord, dar nu e cazul şi acestor native.

Ele nu pot să nu îşi spună punctul de vedere chiar şi atunci când nu sunt de acord cu o postare pe Facebook.

Nu îşi dau seama cine sunt

Conştientizarea de sine este o calitate crucială. Când vine vorba de asta, Fecioarele nu sunt conştiente de ceea ce se întâmplă sau de ceea ce provoacă, însă cei din jur rămân muţi de uimire. Ele fac lucruri mici care nu par cine ştie ce, dar care au un efect major asupra mediului înconjurător. Ele mereu se vor uita la o situaţie dintr-o perspectivă diferită.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Chiar eu pe 23 Nov 2020, 08:37
    Ce sa ziceti si voi :)))

    Doamna Selena, se pare ca v-a ranit grav o fecioara! Am argumente solide pt fiecare defect de aici. Cunosc DOAR fecioare uimitor de inteligente, protective, care muncesc f mult si sunt pe pozitii inalte, atat profesional, cat si spiritual. Observ ca au comentat doar barbati care clar nu au meritat sa intre in gratiile unei fecioare pretentioase, care nu se multumeste cu putin si nu se opreste la fiecare caine care latra si se plafoneaza :))) O zi frumoasa va doresc !

    0
    0

  • Sevraja pe 31 Ian 2020, 18:36
    Feciora

    Nu ies din patratica lor de confort.E uluitor la acești nativi că deși vor sa fie mici vedete nu-și dau seama de ce sunt marginalizați de ceilalti.Sunt superficiali și deși au impresia că știu aproape totul în realitate nu știu mare lucru și chiar in unele cazuri mai nimic.Au o seriozitate dar sunt f egoiști și exagerat de sensibili .Dar defectul principal ramane pretențiile și nevoile lor exagerate izvorâte din narcisism.Atentie Mare!

    0
    0

  • Adrian pe 2 Ian 2019, 16:15
    Zodii interzise

    femeia din fecioara si barbatul din leu , ar trebui interzis sa se nasca . Ca sa cuceresti o femeie din fecioara , e o mare pierdere de timp , pana o cuceresti , daca stai in baza ei devi onanist feroce daca reusesti s-o cuceresti , ai sansa de 99,99% sa ajungi la spitalul de nebuni

    0
    0

  • serj pe 31 Oct 2018, 09:45
    sunt proaste

    e cea mai proasta zodie. femeile sunt: brutale, primitive, agresive si proaste (nu realizeaza ce fac sau ce spun). sunt cate! n-as sta cu una d'asta nici daca ma ingroapa in bani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod