Cele 3 zodii care iau totul mult prea în serios

Pentru unii oameni, tot ceea ce se întâmplă în jurul lor este un motiv de îngrijorare. Tocmai de aceea, lor le este dificil să zâmbească sau să facă haz de necaz.
Dacă ai în jurul tău astfel de oameni, atunci poate vei fi surprinsă să descoperi că sunt născute într-una dintre aceste trei zodii, recunoscute pentru seriozitatea de care dau dovadă de multe ori. 

Pești

Bineînțeles, nativii din zodia Pești au momentele lor de glorie în care râd cu gura până la urechi. Dar în cea mai mare parte a timpului, persoanele născute în această zodie par să trântească și să bufnească fără un motiv anume. Stările lor puternic alternante sunt vinovate pentru toate acestea, dar și capacitatea de a dramatiza chiar și cea mai mică întâmplare neplăcută.
Dacă s-au închis în casă să-și plângă de milă, atunci cu greu îi poți scoate din starea lor de tristețe. 

Fecioară

Poate că prietenii tăi din zodia Fecioarei se pricep să facă glume bune, dar nu te aștepta să râdă la glumele tale... Fecioarele au un standard strict și îți va fi imposibil să te ridici la nivelul așteptărilor lor. Negativitatea și pesimismul sunt doi aliați importanți ai acestui nativ, prin urmare nu ar trebui să te șocheze dacă este exagerat de serios de cele mai multe ori.
Pe de altă parte, perfecționismul îi transformă pe acești nativi în adevărați evaluatori. Dacă lucrurile nu sunt așa cum vor ei, vei fi tratat cu strictețe și severitate. În mod sigur se numără printre zodiile care iau totul mult prea în serios.

Scorpion

Scorpionii se pricep de minune să facă glume pe seama altora. Ei reușesc să vadă acel punct sensibil pe care încerci să-l ascunzi și vor face haz pe seama slăbiciunilor tale. Dar pe cât de bine se pricep să facă asta, cu atât mai mult știu cum să-și ascundă propriile slăbiciuni.
Iar în cazul în care vrei să răspunzi cu aceeași monedă și să râzi pe seama prietenului tău din zodia Scorpion, te vei lovi de o seriozitate mormântală. La cea mai mică greșeală pe o faci, nativul din Scorpion te va trata cu o privirea de gheață care te va bloca total. Prin urmare, Scorpionii iau totul în serios și îți urmăresc fiecare gest, deci ai grijă ce faci...
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod