Ce spun astrele despre logodna dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck: va fi cu noroc de data asta?

Cele două staruri s-au logodit recent, iar toată lumea se întreabă acum dacă se vor căsători. Astrele oferă câteva indicii.
Compatibilitatea astrologica dintre Jennifer Lopez si Ben Affleck se poate citi asemenea versurilor noii ei piese, „On My Way”. Amandoi s-au casatorit cu altcineva si au trecut prin multe in viata, dar nu si-au putut ignora dragostea care ii lega. Si-au reluat relatia anul trecut, iar de atunci au ramas impreuna, in pofida parerilor scepticilor care considera ca reluarea legaturii cu un fost iubit este intotdeauna o idee proasta.

Lopez a dezvaluit ca s-a logodit din nou cu Ben Affleck, decizie care nu ar trebui sa ne surprinda daca privim astrogramele celor doua staruri, scrie Shape.
Acestea reflecta respectul mutual si dragostea pe care ei le au unul pentru celalalt. Ei vor fi mereu uniti, vor fi fericiti si isi vor impartasi visurile. Nu-i de mirare ca au pastrat legatura in anii de dinaintea regasirii lor sentimentale – zilele lor de nastere indica predispozitia pentru a ramane legati.

Chimia lor e la un nivel superior


Lopez si Affleck au Soarele in Leu si Luna in Scorpion. Asta inseamna ca amandoi sunt curajosi si indrazneti. Dar pentru ei este important sa aiba si o viata personala implinita.
Zodiile cu Luna in Scorpion tind sa se dezvolte, de aceea aceasta relatie poate transcede anii si i-a adus din nou impreuna. Dorintele si iubirea lor nu au limite si se vor adanci cu timpul. Fiecare il intelege pe celalalt la un nivel profund. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod