Ce este Nodul Nord în Gemeni și cum te afectează pe tine, în funcție de zodie

Ce este Nodul Nord în Gemeni și cum te afectează pe tine, în funcție de zodie

Începând cu luna mai a avut loc schimbarea de axă a Nodurilor Lunare, care vor glisa către axa Gemeni-Săgetător, eveniment asociat cu schimbări importante în viețile zodiilor.
Se pare că această distribuire a Nodurilor Lunare pe axa Gemeni-Săgetător este asociată cu transformări globale, dacă ne uităm în urmă și observăm că ultima oară a avut loc între octombrie 2001 și aprilie 2003, deci imediat după prăbușirea Turnurilor Gemene în America.

Din perspectivă astronomică, Nodurile Lunare reprezintă punctele de întretăiere între orbita Lunii și ecliptică, respectiv planul de mișcare a Pământului în jurul Soarelui. Punctul în care orbita Lunii intersectează ecliptica atunci când Pământul se îndepărtează de Soare este Nodul Nord sau Nodul Ascendent, supranumit și Capul Dragonului. 

Nodul Nord se va afla în constelația Gemenilor până pe data de 18 ianuarie 2022, iar această perioadă de grația va reprezenta o adevărată inițiere pentru multe semne zodiacale.

Nodul Nord în Gemeni înseamnă mai multă comunicare și cooperare, deschidere către ceilalți și atitudini constructive.  Se asociază cu o flexibilitate mai mare în gândire, fiind sensibil la tranzitele lui Mercur care retrogradează de trei ori pe an, stimulând eliberarea de dogme și tradiții învechite, facilitând învățarea, circulația informației și punerea în practică a noi modele de gândire. 

Într-un astfel de context provocativ, ne putem aștepta la schimbări câteodată radicale în viețile noastre, la o evoluție accelerată în funcție de semnul zodiacal din care facem parte. 

Berbecul


Nodul Nord în Gemeni îți stimulează capacitățile de comunicare și persuasiune, așa că vei putea pune în practică orice afacere, vei putea să-ți vinzi serviciile la prețuri avantajoase sau să dai frâu liber creativității tale.
Este momentul ideal ca să scrii o carte, să înregistrezi un disc sau să organizezi un curs care să schimbe concepțiile oamenilor. Nodul Nord în Gemeni este despre schimbare amplă, așa că s-ar putea să te dedici unui rol mai activ în comunitate, mai ales că Nodul Sud în Săgetător îți facilitează conectarea cu persoane semnificative, ce te vor ajuta să-ți pui în practică planurile. 

Taurul


În cazul tău, Nodul Nord în Gemeni este despre stabilitate financiară, despre oportunități profesionale și flexibilitate de acțiune. Vei găsi o oportunitate extraordinară de a-ți pune în practică pasiunile și talentul chiar la locul de muncă și vei putea câștiga în sfârșit bani făcând ceea ce îți place mai mult.
Capacitatea ta de a stabili parteneriate profitabile te va ajuta să-ți extinzi aria de acțiune sau să găsești mai multe oportunități pentru inițiativele tale. O influență importantă a Nodului Nord în Gemeni o vei resimți în sfera romantică, unde trebuie să schimbi ceva la atitudinea ta dominatoare, pentru a aduce armonie în relație. 

Gemenii


Nodul Nord, marele cap al Dragonului, este în semnul tău, ceea ce înseamnă că destinul te cheamă către fapte mărețe, îți deschide drumul către o misiune importantă, pe care ți-o asumi pe deplin. Latura ta de lider iese la iveală și vei constata că îți este din ce în ce mai ușor să inspiri și să conduci oamenii. Dar ceilalți nu se vor adapta mereu forței tale vizionare, așa că trebuie să le acorzi înțelegere și asistență; în plus, s-ar putea ca uneori să te simți singură și copleșită de povara misiunii tale, dar forța explozivă a Nodului Nord te va ajuta să treci peste aceste momente de cumpănă. 
divahairro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod