Ce au nevoie zodiile să audă, dar nimeni nu le spune

Există lucruri pe care dorim să le spunem, dar nu e întotdeauna aşa de uşor să o facem fără să rănim persoana respectivă. Iată ce vor zodiile să audă de la tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul are totul: prieteni, popularitate şi fericire.

Toate astea îl fac să fie foarte dorit de către cei din jurul lui. Cu toate acestea, el nu e niciodată cu adevărat mulţumit de ce are şi caută mereu ceva mai bun. În realitate, trebuie să înveşe să aprecieze mai mult ce deţine înainte de a pierde totul, mai ales atunci când vine vorba de familie şi prieteni.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nimeni nu este mai încăpăţânat decât un Taur, ceea ce îl poate conduce uneori la neplăceri serioase.

Toată lumea ştie că nu e dispus să îşi compromită orgoliul cerând ajutor, dar uneori e bine să recunoască că are nevoie de el. Poate crede că îşi va pierde reputaţia dacă lasă garda jos, dar ar trebui să înveţe că nu contează ce cred alţii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă oamenii ar putea să construiască ziduri în jurul lor, ale Gemenilor ar fi cele mai înalte.

Din anumite motive, aceşti nativi cred că e mai bine să păstreze distanţa până când se simt suficient de confortabili pentru a-şi arăta vulnerabilităţile în faţa cuiva. Ei au nevoie să renunţe la a le mai fi teamă că o să fie răniţi, încercând să fie mai drăguţi. Nu doar relaţiile lor amoroase au de suferit din cauză răcelii, ci toate relaţiile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul e cel mai priceput în ceea ce priveşte sentimentele, de aceea încearcă în permanenţă să îi facă pe ceilalţi să se simtă mai bine.

Ceea ce nu ştie este că, la fel ca şi el, toţi pot avea singuri grijă de ei. Acestea fiind spune, Racul nu ştie întotdeauna că e bine să facă un pas înapoi în legătură cu vieţile altora şi că trebuie să se concentreze mai mult asupra lui. Dacă prietenii şi familia i-ar spune aceste lucruri fără să îl rănească, atunci ar înţelege că din când în când e în regulă să fii egoist.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este încrezător şi în centrul atenţiei mereu, ceea ce îl împiedică să facă un pas înapoi şi să reflecteze asupra sinelui adevărat.

Mulţi dintre ei pot fi persoane pe care toată lumea le iubeşte şi le admiră. Ceea ce trebuie să audă acesta este că e perfect normal să fii nesigur şi sensibil din când în când. Leul e mereu în lumina reflectoarelor şi se îndepărtează astfel de sentimentele adevărate cu care ar trebui să se confrunte. Dacă îşi va arăta vulnerabilităţile, va fi o persoană şi mai puternică.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are mereu lucrurile sub control şi îi place să fie e cea care rezolvă problemele, ale ei şi ale altora.

Acestea fiind spuse, Fecioara e obsedată de control şi suferă din această cauză, ceea ce îi îndepărtează pe cei din jurul ei. Ea ar trebui să renunţe la asta şi să să conştientizeze că nu depinde totul de ea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa e întruchiparea corectitudinii şi diplomaţiei, atât de mult încât are grijă de nevoile altora în defavoarea ei.

Ştim cu toţii că o face din iubire, dar e în detrimentul fericirii ei. Când vrea să înveselească pe cineva sau să calmeze apele după o ceartă, ea va pune cealaltă persoană pe primul loc cu riscul de pica ea prost. S-ar putea să nu vadă nimic greşit în asta în acel moment, dar oamenii pot profita pe viitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul pune pasiune în tot, motiv pentru care fiecare interacţiune cu el e ca o scenă din telenovele.

Prietenii şi familia îl cunosc bine şi îi ştiu această latură exagerată. El are nevoie să înveţe să renunţe şi să meargă mai departe. Poate fi atât de prins în mânie, pasiune şi fericire, încât adesea ignoră lucrurile mai mici şi mai importante în viaţă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul trăieşte pentru distracţie şi e înconjurat mereu de prieteni şi familie.

Cu toate că e o companie minunată, el trebuie să mai ia o pauză din când în când de la toate astea. Nu se ştie dacă acesta are o problemă cu faptul de a fi singur sau nu, dar un lucru e cert: trebuie să înveşte să rămână singură şi să se iubească. Vor fi momente când se va avea doar pe el şi trebuie să fie pregătit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este matur şi stăpân în multe situaţii.

Îi place să le demonstreze celor din jur cât e de responsabil, însă adesea comportamentul lui e enervant. De fapt, el îşi face griji cu privire la ceea ce crede lumea despre el. Nu vrea să fie considerat neatent sau imatur, iar această teamă îi afectează judecata şi îl îndepărtează de felul lui de a fi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului nu îi pasă de ceea ce crede lumea despre el.

Uneori, merge atât de departe cu faptul că face numai ce îşi doreşte, încât răneşte sentimentele celor din jur. El trebuie să înveţe să fie mai sensibil, nu doar pentru ceilalţi, ci şi pentru el şi că acest lucru nu înseamnă că va deveni o persoană slabă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt mereu conectaţi la sentimentele lor.

Acest lucru îi poate determina pe cei din jur să fie întotdeauna atenţi cu privire la ce spun pentru a nu-i răni. Ei sunt cu adevărat fericiţi când le merge bine altora şi profund trişti când li se întâmplă ceva, dar oamenii ar vrea să le spună să nu mai pună atât patos. E bine că sunt intuitivi, dar trebuie să înţeleagă când e suficient.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod