Cât de mult te potrivești cu o Balanță, în funcție de zodia ta

Descoperă cât de compatibilă este zodia ta cu zodia Balanță și vezi ce poți face pentru a îmbunătăți relația!

Berbec


Când sunt atrași nebunește unul de celălalt și se îndrăgostesc, aproape nimic nu i-ar putea despărți, indiferent de diferențe. Ei trebuie să depună eforturi în relația lor, dar este un fapt că sunt suflete menite să fie împreună.

Taur


Această relație este o lecție pe care amândoi nu o vor uita niciodată, mai ales dacă reușesc să construiască suficientă înțelegere și tandrețe între ei. Singurul mod în care ar putea fi fericiți ar fi să îmbrățișeze ceea ce îi scoate din zona de confort.

Gemeni


Dacă doresc să fie fericiți și sunt dispuși să depună eforturi în acest sens, Balanța trebuie să-și respecte suficient partenerul din Gemeni pentru a-l lăsa să fie profesorul, iubitul și prietenul ei.
În schimb, Gemenii vor trebui să aibă grijă de partenerul lor Balanță, respectându-i limitele și nevoile.

Rac


Cel mai bun mod pentru ei de a construi o iubire care va dura este ca ambii parteneri să-și păstreze independența, orice s-ar întâmpla. Dacă se concentrează pe iubirea lor și au și o viață fiecare separat, Racul și Balanța vor funcționa ca și cuplu.

Leu


Au multe de învățat unul de la celălalt, iar scopul principal al relației lor este să ajungă la punctul de respect și responsabilitate împărtășită. Uneori le va fi greu să depășească nevoia de a concura, dar chiar și așa, relația lor va fi ceva de care se vor bucura.

Fecioară


Fecioara și Balanța pot funcționa împreună, atât timp cât își respectă reciproc sentimentele.
În general, această relație este una satisfăcătoare, însă lucrul cel mai greu cu care se pot confrunta este ego-ul lor fragil.

Balanță


Când două Balanțe încep să se întâlnească, ar putea fi dificil pentru ele să găsească un scop al relației lor, deoarece ambele par să aibă misiunea de a se conecta cu alți oameni. Dar, dacă își găsesc punctul comun, vor avea tendința de a deveni un cuplu perfect echilibrat.

Scorpion


Relația dintre Balanță și Scorpion nu este deloc una ușoară. Ambii parteneri vor trebui să-și înfrunte laturile întunecate, lucru care i-ar putea duce pe amândoi într-un punct căruia nu îi pot face față.


Săgetător


Singura modalitate prin care Săgetătorul și Balanța pot fi fericiți împreună este să se respecte pe deplin unul pe celălalt. Mai exact, trebuie să-și ofere unul altuia libertatea de a face ce-și doresc.

Capricorn


Dacă ar fi să alegem cel mai bun cuvânt pentru a descrie relația dintre o Balanță și un Capricorn, acesta ar fi GREU. Cea mai mare provocare a lor este lipsa de respect pentru sentimentele celuilalt, lucru valabil în cazul amândurora.

Vărsător


Poate fi destul de dificil ca cei doi să se înțeleagă și deseori vor avea dificultăți în a se adapta unul la caracterul celuilalt și în a găsi un respect profund unul pentru celălalt.
Cel mai bun remediu pentru orice problemă din relația lor este de obicei timpul.

Pești


Cei doi ar putea avea probleme reale în a se adapta unul la viteza celuilalt. Dar, atât Balanța, cât și Peștii pot fi interesați în mod altruist de fericirea partenerului lor, iar acest lucru ar trebui să-i ajute să aibă o relație bună, orice s-ar întâmpla între ei.


Sursă: hindustantimes/ zodiacsign/ womanandhome
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
11 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod