8 motive pentru care merită să te îndrăgosteşti de femeia din zodia Peşti

Pe lângă frumuseţea orbitoare cu care este înzestrată, o femeie din zodia Peşti este foarte atentă şi grijulie cu partenerul ei de viaţă!
Care sunt motivele pentru care merită să te îndrăgosteşti de femeia din zodia Peşti?

1. Femeile din această zodie au nişte ochi superbi. Şi nu e vorba de culoare, formă sau dimensiune, ci despre faptul că sunt efectiv captivanţi. Nu e de estetică aici, ci despre ceea ce simţi atunci când te uiţi direct în ochii persoanei respective. Când ai lângă tine o astfel de femeie şi te uiţi direct în ochii săi, vei înţelege ce înseamnă să găseşti frumuseţe în sufletul unei persoane.

2. O femeie Peşti va fi întotdeauna foarte atentă. Este genul de persoană care îţi va acorda atenţie şi va fi recunoascătoare chiar şi pentru cele mai simple lucruri pe care le faci pentru ea.
Va fi mereu acolo pentru a te asculta atunci când ai nevoie şi va face tot posibilul să fie disponibilă pentru tine indiferent de situaţie.

3. Femeia din zodia Peşti este foarte intuitivă. Sigur, te-ai putea considera foarte inteligent şi raţional, dar uneori aceste calităţi îţi pot aduce şi necazuri pentru că ai tendinţa de a analiza prea mult lucrurile. Atunci, intuiţia ei puternică va fi cu adevărat utilă pentru tine.

4. Femeia din această zodie este foarte empatică. Nu este genul de persoană care îşi ascunde sau se îndepărtează de propriile sentimente. De aceea, ea va lua mereu în considerare şi sentimentele celorlalţi.
Ştie cât de uşor poţi fi copleşit de propriile emoţii şi va încerca întotdeauna să facă ce este mai bine pentru a înţelege cu adevărat ce simt alţi oameni. Nu va fi niciodată insensibilă atunci când are de-a face cu alţii.

5. Nu e ceea ce pare. Poate părea că este o femeie foarte emotivă şi că lasă mereu sentimentele să o conducă, dar nu e deloc aşa. Este genul de persoană care e în legătură cu emoţiile sale, dar asta nu înseamnă că nu ştie ce face. Ea acţionează foarte inteligent atunci când vine vorba de independenţa sa şi nu e niciodată dependentă sau prea lipicioasă faţă de tine, pentru că ştie cum să aibă grijă singură de ea.


6. Este o visătoare. Ai putea fi cel mai cinic om, dar nu vei reuşi să o scoţi din lumea sa. Este întotdeauna foarte optimistă cu privire la ceea ce îi poate oferi viaţa. Şi, de aceea ea tinde să exude un fel de energie pozitivă care este din ce în ce mai rară în zilele noastre. Întotdeauna va avea capul în nori pentru că nu se mulţumeşte niciodată cu ceea ce îi poate oferi viaţa.

7. Emană un sex-appeal incredibil. La început, ar putea părea o femeie foarte timidă şi rezervată şi că nu ar putea să se descurce cu prea multe experienţe sexuale. Dar nu trebuie să uiţi că femeia Peşti se află în strânsă legătură cu sentimentele şi emoţiile sale, iar sexul este atât un act fizic, cât şi emoţional.
Deci, nu o subestima pentru că are un sex-appeal incredibil.

8. Este o femeie care nu are aşteptări exagerate. Ea nu va cere prea multe de la tine şi nu ţine deloc la standardele iraţionale. Vede cine eşti cu adevărat şi înţelege că ai slăbiciuni şi lipsuri. Nu se aşteaptă să fii perfect şi să faci totul bine mereu. Tot ce vrea este să o iubeşti şi să faci ca lucrurile să funcţioneze între voi.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod