5 zodii care spun NU prieteniei cu foştii iubiţi

Despărţirile nu sunt plăcute pentru nimeni, chiar dacă s-au produs cu uşurinţă şi de comun acord.

Cu toţii facem faţă diferit unei astfel de schimbări. În timp ce unii dintre noi pot rămâne prieteni cu fosţii, alţii nu sunt capabil să mai păstreze nicio relaţie după separare. Nu se numeşte despărţire degeaba, despărţire înseamnă o ruptură şi gata. De ce ar trebui să rămânem prieteni? Cum vor reacţiona viitorii noştri parteneri după ce vor afla că am rămas prieteni cu foştii? Niciodată nu vom ştii cum vor reacţiona oamenii!

Care sunt zodiile care spun NU din start prieteniei cu foştii iubiţi?

 


Berbec

Berbecul este foarte competitiv. Nu este deloc interesat să rămână prieten cu un fost, deoarece este mai concentrat pe competiţia cu el şi pe a vedea cine ajunge mai bine dintre ei.

Sigur, nu îl deranjează faptul că acesta are acees la reţelele lui sociale pentru a fi la curent cu tot ce se petrece important în viaţa lui, dar nu se pune problema să iasă vreodată în oraş ca doi prieteni. O prietenie adevărată nu înseamnă o luptă constantă unul cu celălalt şi nu va fi capabil să se opună încercării de a-şi depăşi fostul partener.

Leu

Leului i-a plăcut să fie adorat, aşadar cum ar fi posibil să rămână în preajmă pentru a vedea că fostul său adoră pe altcineva? Dacă cei doi vor rămâne prieteni, Leul va auzi inevitabil despre noile relaţii ale fostului.
Din nefericire, Leul este arogant şi nu va vrea să ştie nimic despre asta. De asemenea, personalitatea sa încăpăţânată nu îi va permite să rămână prieteni, mai ales dacă fostul i-a greşit. Nici scuzele nu îl vor convinge.

Scorpion

Scorpionul nu poate să nu fie gelos. Acest lucru ajută în relaţii, dar nu şi atunci când vine vorba de a rămâne prieten cu un fost iubit. Este o persoană pasională, iar asta poate duce la gelozie. Din acest motiv, pur şi simplu nu poate face faţă informaţiilor despre noii oameni pe care fostul său partener va începe în cele din urmă să-i întâlnească.


Capricorn

Capricornul nu iartă şi este genul de persoană care le ştie pe toate. Aceste calităţi nu sunt chiar complementare atunci când vine vorba de menţinerea unei prietenii după despărţire. Dacă el i-a rupt inima, nu iartă şi nu uită. Şi chiar dacă ruptura nu s-a produs în întregime din vina celeilalte persoane, faptul că este genul care pare că le ştie pe toate îi va împiedica să ajungă vreodată la o înţelegere.

Vărsător

Dacă ar exista maratoane pentru a fugi de sentimente, Vărsătorul ar sparge recordurile. Este cel mai pasiv atunci când vine vorba de a se despărţi de cineva.
Nu îi pasă să rămână prieten cu vreun fost nu pentru că urăşte ideea, ci pentru că nici nu se va deranja să facă acest efot. Prietenia cu un fost partener necesită mult efort de ambele părţi, iar Vărsătorul nu este dispus să îl facă.







Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod