Prietene

5 semne clare că o Fecioară te place

Există multe motive întemeiate pentru care să curtezi o Fecioară. Ea este foarte inteligentă, intrigantă, evazivă, sinceră şi sexy.
Aceste femei le fac pe altele să fie foarte invidioase, iar pe bărbaţi îi cuceresc definitiv. Însă, din cauza firii lor mai rezervate şi prudente, pot fi destul de greu de citit uneori.

Pentru bărbaţii care încearcă să atragă o femeie din această zodie, procesul de a afla ce simte cu devărat poate fi comparat cu încercarea de a rezolva un cub Rubiks. De aceea, iată 5 semne care îţi arată că Fecioara te place:

Îşi dezvăluie latura ei sălbatică

Femeile Fecioară tind să fie practice, organizate şi prudente. Au un program strict şi, de obicei, nu suportă dacă le e dată rutina peste cap.
Asta, desigur, până se îndrăgosteşte. Atunci când se simte atrasă de cineva, ea îşi va dezvălui latura sălbatică, pe care doar câţiva oameni au norocul să o cunoască. Dacă brusc îşi anulează ce are programat pentru a veni să se întâlnească cu tine, atunci acesta este primul semn că îi place de tine!

Îţi cere să ieşiţi şi să aveţi parte de mini-aventuri

Femeile din această zodie au o legătură puternică cu natura şi au o dragoste aparte pentru animale. Dacă începe să îţi ceară din senin să vă plimbaţi prin grădina zoologică, ei bine, înseamnă că vrea să te cunoască mai bine.
Chiar dacă nu îţi place prea mult, spune da oricum! Ea încearcă astfel să-şi împărtăşească pasiunile cu tine şi să se creeze o legătură între voi.

Rupe barierele şi îşi arată vulnerabilităţile

Femeia din această zodie nu se deschide în faţa oricui, aşa că atunci când lasă garda jos pentru a te lăsa să intri, înseamnă că are încredere în tine. Dacă vezi că îţi dezvăluie amănunte intime şi detalii despre viaţa ei pe care nu i le-ar zice nimănui, atunci este un semn că te place destul de mult!

Îţi face complimente neaşteptate şi ridicole uneori

Femeile Fecioară nu au timp de liguşire falsă, astfel că, atunci când îţi face un compliment, poţi fi sigur că te place. Dacă a început să îţi spună cât de mult iubeşte noua ta coafură şi cât de deştept te crede, atunci înseamnă că e îndrăgostită până peste cap.

E mai puţin stresată când e cu tine şi nu mai dă importanţă detaliilor

Uneori, femeia din această zodie poate fi extrem de stresată. Se torturează adesea din cauza standardelor ridicate după care vrea să îşi trăiască viaţa şi este o perfecţionistă.
Dar când e îndrăgostită, ea va renunţa la toate astea şi va fi mult mai lipsită de griji. Ea va înceta să se mai uite la ceas la fiecare zece minute pentru a se asigura că nu este târziu, va avea zile în care va mânca orice şi va uita de dietă sau poate chiar îşi va lua o zi liberă de la serviciu pentru a o petrece cu tine acasă pe canapea.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod