Femeia din zodia Taur

5 motive pentru care te vei îndrăgosti de femeia din Taur

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, planeta iubirii, a relațiilor și a frumuseții, ceea ce îi oferă acestei native calități ce o transformă în femeia ideală pentru cei mai mulți bărbați.
Primul lucru pe care îl observi la o femeie născută în zodia Taur este calmul specific acestui semn. În general tăcută și discretă, femeia din zodia Taur nu caută atenția. Este muncitoare și foarte practică, dar preferă să rămână în umbră de cele mai multe ori. 

Feminitatea, firea rezervată și farmecul special o aduc însă în centrul atenției pe nativa din zodia Taur, fără ca ea să-și dorească în mod deosebit asta. Reușește să îi fascineze pe cei din jur prin naturalețea sa, prin grija pe care o oferă fără un motiv sau un scop anume și pentru sinceritatea blândă de care dă dovadă. Iată câteva motive pentru care te vei îndrăgosti de femeia din zodia Taur:

Femeia din Taur este naturală

Taurul este un semn al celor cinci simțuri. Persoanele născute sub influența acestei zodii simt o conexiune puternică cu natura și percep cu intensitate stimulii din jurul lor.
De aceea, acestor femei nu le plac exagerările de niciun fel. Iubesc tot ceea ce este simplu, sincer, natural și autentic. Iar la rândul lor se vor comporta ca atare. Femeia din zodia Taur nu se străduiește să fie altfel decât este. Nu își impune să impresioneze pe nimeni pentru că își cunoaște propria valoare și nu simte nevoia să o demonstreze ostentativ. Trebuie doar să o observi cu atenție ca să o cunoști cu adevărat. Nu se va strădui niciodată să atragă atenția nici prin ceea ce face, nici prin felul în care arată.

Femeia din Taur are principii solide

Acest semn este unul conservator, nativii din Taur fiind iubitori ai tradiției și ai valorilor recunoscute. Iar femeia din zodia Taur are principii pe care le va respecta întreaga viață cu strictețe și nu se va abate de la ele, fiind un adevărat model pentru cei mai mulți oameni din jurul ei.
Nimeni nu o poate convinge să calce strâmb și să acționeze împotriva regulilor și valorilor pe care le-a adoptat.

Femeia din Taur este stabilă și perseverentă

Dacă te aștepți ca o femeie născută în zodia Taur să cedeze sau să renunțe atunci când întâmpină dificultăți, te înșeli amarnic! Perseverența se numără printre cele mai mari calități ale acestui semn. Deși are momente în care simte că va ceda, nativa din zodia Taur nu renunță în situațiile dificile. Este hotărâtă să meargă pe drumul pe care l-a ales și o va face chiar și după ce toți ceilalți au renunțat. 

Nativa din Taur este feminină și senzuală

Fiind guvernată de Venus, astrul iubirii și al frumuseții, femeia din Taur este una dintre cele mai senzuale și feminine native ale zodiacului. Știe cum să își pună feminitatea în valoare fără să cadă în extreme, iar mișcările sale fluide și delicate combinate cu naturalețea specifică acestei zodii o transformă în femeia ideală pentru cei mai mulți bărbați. 

Femeia din Taur este blândă și altruistă

Grija pe care nativa din Taur le-o poartă celor din jurul său este sinceră și autentică. Este o persoană altruistă, care va dedica timp și energie pentru ca oamenii importanți din viața ei să se simtă în singuranță, să fie sănătoși și fericiți.
Femeia din zodia Taur este interesantă în mod real de bunăstarea celor din jur și va fi dispusă întotdeauna să-și ofere sprijinul atunci când cineva are nevoie de ajutor sau măcar de un sfat.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod