Flirt

5 motive pentru care merită să ai o relaţie cu un Vărsător

Să ai o relaţie cu un Vărsător poate fi o aventură sălbatică. Odată ce acest semn va începe să se deschidă în sfârşit, relaţia va fi plină de emoţie şi experienţe noi.
Desigur, înainte de a cunoaşte partea cea mai interesantă a acesteia, trebuie să fii răbdătoare cu Vărsătorul pentru a-l face să se deschidă în faţa ta. Mulţi oameni îşi pierd răbdarea cu persoanele care nu par să aibă vreun interes pentru ei, dar există câteva modalităţi în care le poţi face să fie mai sincere cu privire la sentimentele lor.

În primul rând, Vărsătorul caută pe cineva care poate fi cel mai bun prieten al lui, nu doar un partener. Dacă ştie că vrei să ai o astfel de legătură cu el, care este mai mult decât una obişnuită, el va fi tentat să te lase să îl cunoşti cu adevărat. Chiar daca Vărsătorul este un semn de aer şi este deseori deschis la toate posibilităţile, există şi momente când este foarte hotărât şi nimeni nu îl poate face să îşi schimbe opinia. El poate părea intimidant şi rece pentru oameni, dar asta nu înseamnă că nu poate fi cald şi prietenos.

În al doilea rând, îl poţi considera complex şi misterios cât vrei, dar scopul lui este doar de a se asigura că oamenii din jurul lui nu sunt falşi.
Vărsătorul depune mult efort în cultivarea prieteniei şi a relaţiilor. Şi, când este cu adevărat sigur de tine, îşi va dori să înceapă să construiască o fundaţie solidă, care să vă conecteze pe voi doi.

Indiferent de ceea ce simţi atunci când întâlneşti un Vărsător pentru prima oară, este important să îi dai o şansă pentru că el îţi va schimba viaţa. Chiar şi o scurtă relaţie cu el te va face să încerci lucruri noi şi te va forţa să ieşi din zona de confort. Chiar dacă relaţia se termină, Vărsătorul este unul dintre semnele zodiacale la care o să te gândeşti mult timp după aceea.

Iată 5 motive pentru care merită să ai o relaţie cu un Vărsător:


Se poate ocupa de orice

Nu multe lucruri pot doborî un Vărsător. Are o putere care îl răceşte atunci când se află sub presiune. Este genul de partener care te va accepta indiferent dacă ai un trecut dificil sau încă ai unele problemele pe care înveţi să le rezolvi. În plus, nu se împiedică niciodată de provocări. De asemenea, poţi avea încredere în el şi te poţi baza pe el.
Nimic nu îl poate speria, aşa că discuţiile despre cele mai mari temeri ale tale sau cele mai înalte aspiraţii îl vor încânta. Secretele sunt în siguranţă cu el, deoarece ştie cât de important e să te poţi baza complet pe cineva.

Este curios din naştere

Cu el vei vrea să încerci un nou restaurant, un nou stil de muzică sau o nouă poziţie sexuală. Poţi conta pe el atunci când vine vorba de experimentare, pentru că dacă nu o face cu tine, el oricum o va face pe cont propriu. Vărsătorul este unul dintre cele mai aventuroase semne zodiacale şi e mereu mai mult decât dornic de a experimenta cât mai mult posibil în viaţă. Dacă îţi doreşti un partener care îţi va arăta o altă latură a lumii, Vărsătorul este perfect pentru tine.

Este un bun ascultător

Va fi mereu acolo pentru tine ca să te asculte, mai ales dacă însemni ceva pentru el. Când ai o relaţie cu un Vărsător, ar trebui să fii pregătită să vorbeşti mai mult decât să asculţi. El nu obişnuieşte să vorbească în mod constant doar pentru a umple momentele de linişte şi tăcere, ci se simte confortabil doar să fie cu tine şi să vă bucuraţi împreună de linişte.
Faptul că te ascultă este modalitatea lui de a se conecta cu tine la un nivel mai profund. Nu simte nevoia să vorbească despre el însuşi.

Îţi respectă limitele

Vărsătorul înţelege cel mai bine cum e când cineva se bagă în treburile tale tot timpul. El ia măsuri dure pentru a se asigura să îţi respecte limitele, cu riscul de a părea distant uneori. Pentru ca relaţia cu el să funcţioneze, este foarte importantă o comunicare sinceră şi deschisă. El va încerca întotdeauna să îţi spună cum se simte, dar cu siguranţă şi tu va trebui să faci acelaşi lucru. Vărsătorul nu se va băga în viaţa ta personală. Dacă vrei să împărtăşeşti ceva cu el, te va lăsa să faci acest lucru atunci când te simţi confortabil. Vărsătorul ştie că a avea o viaţă în afara unei relaţii este un lucru foarte important şi respectă acest lucru pentru că şi el îşi doreşti la fel. Mai presus de toate, el înţelege cât de importante sunt graniţele şi că trebuie să vă oferiţi unul altuia spaţiu. Poate fi super afectiv uneori, însă nu te va sufoca.


E ciudat, în sensul bun al cuvântului

Dacă vrei un partener care să te ţină în suspans, atunci Vărsătorul este perfect. El e obişnuit să atragă priviri ciudate, dar nu îi pasă ce crede lumea despre el. Să te implici într-o relaţie cu el înseamnă că vei avea o mulţime de ocazii de a ieşi din zona ta de confort. Cu toate acestea, nu trebuie să îţi faci griji cu privire la acest lucru pentru că el nu te va forţa să faci lucruri pe care nu ţi le doreşti, cu toate că speră să le încerci măcar ocazional. Vărsătorul este, cu siguranţă, unul dintre cele mai distractive semne zodiacale. Când ai o zi proastă, el va face orice pentru a-ţi aduce zâmbetul pe buze. Poate fi şi extrem de serios şi greu de citit uneori, dar un lucru este cert: nu te vei plictisi niciodată cu el!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod