zodii care nu cred in astrologie

4 zodii care nu cred în astrologie

Astrologia nu e pentru toată lumea!

Unii oameni spun că astrologia nu are nicio treabă cu realitatea. Cu toate acestea, dacă citești articole despre astrologie și despre semnul tău zodiacal, atunci cel mai probabil o să începi să fii interesată de subiect și, astfel, vei vrea să explorezi mai mult.

Pe de altă parte, există o mulțime de oameni care cred în astrologie, iar această ramură a devenit mult mai populară în ultimii ani. Prin modul în care astrologia te poate ajuta să te cunoști mai bine pe tine și pe ceilalți, precum și previziunile pentru fiecare zodie în parte, este de înțeles de ce le place atât de mult oamenilor.

A crede în astrologie este ca și cum ai avea un terapeut și un guru de viață care îți deschide ușile spre noi oportunități din prezent și viitor.

Nu trebuie să fii un mare fan pentru a considera astrologia distractivă.

E în regulă și să crezi și să nu crezi, dar un lucru este cert: zodiile sceptice care nu cred în astrologie se întreabă care este motivul pentru care oamenii cred în ea. Pe lângă faptul că te face să simți că ai un scop și un loc în Univers, totul datorită zodiei în care te-ai născut, oamenii sunt atrași de astrologie deoarece aceasta le oferă sfaturi pe care le pot urma.

  • Iată zodiile care nu cred în astrologie, oricât de mult ar încerca:

 

Taur


Taurul este o persoană cu picioarele pe pământ, putem spune. Acest lucru înseamnă că preferă să adopte o abordare realistă și practică a situațiilor, decât să se bazeze pe astre.

Dacă are o săptămână proastă sau pur și simplu nu îi ies lucrurile așa cum și-ar dori, nu va da vina pe Mercur retrograd. Este celebru și pentru faptul că e incredibil de încăpățânat. Deci, dacă a spus acum ceva timp că nu crede în astrologie, nu își va schimba părerea acum și nu îi va oferi nicio șansă.

Citește și: 4 zodii cu care poți avea o relație de lungă durată

Balanță


Motivul pentru care Balanța este total contra astrologiei nu este neapărat pentru că nu crede în ea, ci pentru că poate deveni confuză din cauza ei. Ea e tolerantă cu cei care cred în astrologie și le înțelege raționamentul pentru care o fac. Balanța este prinsă între înțelegerea astrologiei și raționamentele logice, cântărește constant și dezbate subiectul, ceea ce înseamnă că într-o zi crede în ea și în următoarea nu.

Scorpion


Un aspect al astrologiei care îl împiedică pe Scorpion să creadă în ea este cât de des se pot schimba lucrurile, datorită mișcării planetelor. Scorpionul a fost întotdeauna un sceptic. El preferă faptele alb-negru, iar astrologie este cumva gri pentru el. Dacă ceva nu are sens sau trebuie să sape adânc pentru a-i găsi un sens, probabil îl va face să-și piardă interesul.

Capricorn


Capricornul este genul de persoană care nu crede în astrologie pentru că pur și simplu este un lucru în care nu s-a gândit vreodată să creadă. Dacă ceva nu sună logic, probabil nu îi va da nicio șansă. Nu numai asta, dar Capricornului îi este greu să creadă anumite lucruri.

Își petrece o bună parte din timp într-o rutină pe care nu o sparge cu altceva. Asta înseamnă că prioritizează ceea ce este important pentru el și nu are întotdeauna timp să exploreze ceva nou, cum ar fi astrologia.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod