3 zodii pentru care ziua de 11 februarie 2022 va fi excelentă în dragoste

Luna intră în zodia Rac pe 11 februarie 2022, iar 3 zodii vor avea parte de un impuls în viața lor sentimentală, dragostea simțindu-se mai puternică decât oricând!
Luna ne scoate în evidență sentimentele în moduri care sunt adesea inexplicabile, iar pentru semnele zodiacale Berbec, Rac și Vărsător, ziua de 11 februarie este promițătoare din punct de vedere emoțional.

Cu toții ne dorim cea mai bună relație și cel mai bun partener, dar singurul mod de a avea o viață amoroasă perfectă este să-ți permiți să devii vulnerabil, nu să te prefaci. Trebuie să fii deschis să primești dragoste de la cineva.

Deschide-ți inima, astfel încât să poți obține toată iubirea care îți este predestinată!


Luna în Rac ne ajută să ne deschidem inimile. Acest tranzit reprezintă sensibilitate și vulnerabilitate. Deși uneori tocmai acestea pot deveni dușmanii noștri, este greu să experimentăm frumusețea vieții fără ele.

Deci Luna în Rac face apel la latura noastră sensibilă, care este tocmai ceea ce ne deschide inimile pentru iubire.

Citește și: Avertismentul secret ascuns în horoscopul tău, în funcție de zodia ta

Așadar, pe 11 februarie 2022, mulți dintre noi vom simți la maximum efectele a ceea ce înseamnă să fii deschis către iubire. Acesta este un moment în care să ne bucurăm de ea, nu să fugim sau să refuzăm această plăcere. Putem folosi acest tranzit pentru a obține tot ce este mai bun din viața noastră amoroasă, dacă suntem înțelepți.

3 zodii pentru care ziua de 11 februarie 2022 va fi excelentă în dragoste


Berbec


Ești pe cale să experimentezi o adevărată revenire în relația ta și asta pentru că, în sfârșit, ajungi să accepți că este în regulă să îți arăți vulnerabilitatea. Nimeni de pe pământ nu te-ar putea învinovăți că ești rezervat/ă când vine vorba de iubire.

La urma urmei, iubirea vine și cu suferință, dar ce este viața fără iubire?

Partenerul/a de viață a încercat să te îndrepte spre latura vulnerabilă de multă vreme, iar de astăzi, în timpul Lunii în Rac, vei vedea în sfârșit ce înseamnă. Dacă ai putea ceda total, ai putea avea cea mai bună viață amoroasă!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Rac


Există două metode pe care le-ai putea încerca astăzi. Prima este să te închizi în casă și să stai în pat, să te simți sensibil/ă și vulnerabil/ă și a doua să iei această stare de hipersensibilitate și să ceri ajutor partenerului/ei să te ajute cu sentimentele tale.
Poate nu crezi asta, dar oamenii din viața ta care te iubesc, în special partenerul/a de viață, vor să te ajute.

El/ea va fi acolo pentru tine. Tot ce și-a dorit cu adevărat este ca tu să te deschizi, astfel încât să te poți simți în largul tău și să ceri ajutor. Viața ta amoroasă este pe cale să înflorească dacă îndrăznești să lași acest lucru să se întâmple. Ridică-te și vezi ce obții. Cel mai probabil va fi un succes garantat.

Vărsător


Crezi că știi ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți relația actuală. Relația ta are nevoie de noutate, de o scânteie, ceva ce știi că e posibil, dar lipsește. Luna în Rac te face să simți că timpul trece, aducând sentimentul morții și al inevitabilului.

Viața este scurtă și vrei să experimentezi dragostea în nenumăratele ei forme.

Vrei să călătorești cu persoana iubită, vrei să-ți asumi riscuri cu ea, să experimetezi eșecul și să cunoști succesul.

În timpul Lunii în Rac, vei ajunge să vezi că depinde de tine să faci ca toate acestea să se întâmple. Lucrurile sunt pe cale să se îmbunătățească pentru tine și asta pentru că vei decide că vrei asta.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod