Intuiţie

3 zodii cu cea mai puternică intuiţie

Trei dintre cele douăsprezece semne zodiacale au cea mai puternică intuiţie. Zodia ta se numără printre ele?
Zodia este o fereastră a sufletului şi dezvăluie trăsăturile ascunse ale persoanei născute sub acel semn. Există 3 zodii cu cea mai puternică intuiţie, iar vocea lor interioară vorbeşte atât de clar încât îi poate face să aibă încredere în instinctul lor în aproape orice. A avea o intuiţie puternică e un dar minunat!

Scorpion


Eşti atât de pasională încât instinctul tău este ca un al doilea creier care funcţionează constant la capacitate maximă. Ai darul de a citi alte persoane şi de a-ţi da seama de adevăratele lor intenţii.
Asta te face să fii foarte precaută cu oamenii noi. Cu toare acestea, eşti un judecător atât de bun al caracterului, încât intuiţia ta găseşte adesea cele mai bune calităţi în oameni. Intuiţia ta este, de asemenea, utilă în identificarea prietenilor falşi. Ai un simţ dezvoltat de a vedea prin oameni. Eşti ca un test de detecţie a minciunilor, aşadar oamenii nu reuşesc niciodată să te păcălească.

Săgetător


Eşti o persoană intuitivă atunci când meditezi şi reflectezi asupra situaţiei. Vei constat că e posubil să nu iei cea mai bună decizie, dar când eşti lăsată singură şi meditezi asupra ei, găseşti adesea soluţia potrivită.
De cele mai multe ori decizi să dormi cu gândul la o problemă, iar dimineaţa următoare să ai o viziune clară asupra căii pe care trebuie să o urmezi. Chiar dacă te bucuri de această intuiţie uimitoare, nu o foloseşti întotdeauna şi câteodată apelezi la prudenţă. Intuiţia îţi poate spune ce e mai bine şi ok pentru tine.

Peşti


Eşti o persoană intuitivă din naştere şi foarte inteligentă. Eşti mereu contemplativă şi grijulie. Simţi că ai o legătură spirituală cu oamenii pe care îi întâlneşti în viaţa de zi cu zi.
Această legătură pe care o simţi îţi poate spune multe despre ei. Eşti mereu deschisă şi îţi urmezi inima, iar intuiţia vine direct din suflet în cazul tău. Ştii că poţi avea întotdeauna încredere în inima ta, deoarece ea e cea mai mare putere a ta.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod