Wella Professionals International Trend Vision Award 2015 - 135 de ani de Pasiune pentru par

Ca un tribut dedicat aniversarii de 135 de ani, Wella Professionals s-a intors acasa, in Germania, pentru a sarbatori cea mai extravaganta si mai apreciata sarbatoare a coafurii - Wella Trend Vision.

Peste 1400 de stilisti din intreaga lume au participat la Berlin ca sa celebreze incredibila industrie a coafurii si a frumusetii, a carei inima este chiar Wella Professionals. Anul acesta, in cadrul celei de-a 15 editii a International Trend Vision Award, au participat 69 de concurenti din 37 de tari – toti castigatori la concursurile nationale Trend Vision Award. Fiecare dintre acestia a pregatit o capodopera creativa care sa le puna in valoare atuurile si talentul intr-un domeniu specific: Young Talent si Color Vision.

Romania a fost reprezentata la Berlin de ALINA IULIA CALIN, Salon Ayo Cut and Color Pitesti si RADU DICA, Z Salon Sibiu.

ALINA IULIA CALIN, membru al echipei Wella Professionals Romania a castigat premiul Color Vision PEOPLE’S CHOICE. Lucrarea Alinei a fost inspirata de conceptul de frumuste TRANSCEDENT.  

Premiul castigat de ALINA IULIA CALIN este cel de-al cincilea din portofoliul hairstilistilor romani.
In 2011, ALINA IULIA CALIN a castigat, de asemenea, medalia de argint la competitia Wella International Trend Vision Award care s-a desfasurat la New York. In 2012, LUCIAN BUSUIOC a castigat People’s Choice Award si medalia de argint la sectiunea Color Vision din cadrul prestigioasei competitii Internationale iar in anul 2014, ALEXANDRU GHERASE a castigat People’s Choice Award.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod