Rețeta blondului suprem cu noile nuanțe de la Palette Intensive Color Creme și șamponul Schauma Silver Reflex

Visezi la un blond rece, spectaculos sau poate mai degrabă la un blond natural? Indiferent de alegere, descoperă noile nuanțe de blond de la Palette Intensive Color Creme pentru un păr îngrijit și cu aspect sănătos.
Pentru un blond perfect, la care visezi de mult timp, Palette îți propune kit-ul blondului suprem format din nuanța preferată Palette Intensive Color Creme, Șamponul Schauma Silver Reflex, Tonerul Palette Blond Cenușiu și Spray-ul Palette Anti-îngălbenire.

Palette Intensive Color Creme


Gama Palette Intensive Color Creme se îmbogățește cu patru noi nuanțe de blond pentru a răspunde tendințelor în materie de culori de păr din această primăvară-vară. Blond argintiu rece, Blond argintiu cenușiu, Blond foarte deschis, Blond deschis natural întregesc colecția spectaculoasă de culori Palette Intensive Color Creme, pentru un păr îngrijit și mereu la modă. Cu sistem triplu de îngrijire, prin conținutul de cheratină, pantenol și ulei nutritiv, Palette Intensive Color Creme acoperă 100% firele albe și întărește, netezește și sigilează firul de păr, pentru o culoare frumoasă, de lungă durată. 

Tonerul Palette accentuează și îmbogățește blondul


Vrei să intensifici nuanța de blond și să ai tonuri și mai accentuate de cenușiu sau platinat? Încearcă Tonerul Palette Blond Platinat pentru un ton de blond rece și Tonerul Palette Blond Cenușiu pentru obținerea unor reflexe argintii.
Vei obține ușor și rapid o intensificare a culorii părului blond luminos și vibrant, care durează până la 8 spălări. 

Sprayul colorant corector Palette Anti-Yellow


Spray-urile de combatere a tonurilor galbene sunt preferate de numeroase blonde. Sunt ușor de  aplicat și neutralizează tonurile galbene într-o clipă. Pur și simplu pulverizează Sprayul colorant corector Palette Anti-Yellow pe părul uscat complet sau pe părul uscat cu prosopul. Pentru o corectare perfectă a culorii, folosește ulterior uscătorul de păr, astfel de sprayuri fiind activate la căldură.

Schauma Silver Reflex reduce tonurile nedorite de gălbui

 
Problema cea mai comună cu care se confruntă blondele este apariția un ton galben nedorit pe păr, de aceea este importantă utilizarea unui produs cu pigmenți violet. Cum funcționează? În spectrul culorilor, violetul este opusul galbenului, iar datorită acestui fapt, pigmenții violet au capacitatea de a neutraliza instantaneu tonurile nedorite de gălbui.
Șamponul Schauma Silver Reflex este conceput special pentru părul blond, decolorat sau cu șuvițe blonde. Formula avansată cu pigmenți violet reduce tonurile de galben și vă păstrează tonul rece al părului blond.

Tips&tricks – ce blond ți se potrivește cel mai bine? 


Pentru a putea stabili care dintre nuanțele de blond este cea mai potrivită trebuie să ai în vedere subtonul tenului. O veche regulă de aur spune: cu cât tenul este mai deschis, cu atât mai deschisă ar trebui să fie nuanța de blond, în mod ideal. Și vice versa, dacă ai un ten cu subton cald, ar trebui să alegi tonuri calde de blond. În cazul în care nu ești sigură care este tipul tău de ten, există o metodă simplă pentru a afla. Privește-ți venele de la încheietura mâinii. Dacă acestea sunt albastre/mov, ai subton rece. Dacă acestea sunt verzui, ai subton cald.
Iar dacă nu ești sigură de culoarea venelor, cel mai probabil ai subton neutru. În acest caz, avem vești bune! Înseamnă că ai și mai multe opțiuni și este foarte probabil ca întreaga gamă de nuanțe de blond să ți se potrivească de minune!

Detaliile kitului pentru un blond suprem:


Palette Intensive Color Creme
Patru noi nuanțe de blond întregesc colecția Palette Intensive Color Creme: Blond argintiu rece, Blond argintiu cenușiu, Blond foarte deschis și Blond deschis natural. Preț recomandat: 12.19 Lei (TVA inclus)

TONER Palette Blond Platinat și Blond Cenușiu

Obțineți ușor și rapid o intensificare a culorii părului blond luminos și vibrant, care durează până la 8 spălări. Perfect pentru intervalul dintre vopsiri. Preț recomandat: 16.49 lei (TVA inclus)

SPRAY colorant corector Palette Anti-Yellow

Spray colorant corector pentru îndepărtarea rapidă a tonurilor de galben și obținerea unui blond luminos.
Preț recomandat: 18.49 lei (TVA inclus)

ȘAMPON Schauma Silver Reflex COOL BLONDE   
Pentru păr natural, vopsit sau șuvițat blond. Pigmenții violet neutralizează tonurile galbene pentru un păr puternic, cu o nuanță de blond rece. Pret recomandat, 400 ml: 20.99 lei (TVA inclus)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod