Reese Witherspoon

Reese Witherspoon se bazează pe 3 produse-cheie pentru a arăta mai tânără

Actrița de 43 de ani nu are o rutina complicată, însă este cu siguranță eficientă. Află care sunt „armele” ei secrete.
Dacă te-ai întrebat vreodată cum își îngrijește Reese pielea ca să arate la fel de tânără ca în vremurile când juca în „Blonda de la Drept”, avem o veste bună: actriță și-a dezvăluit în întregime rutina de îngrijire și am fost surprinse să constatăm că parcurge doar 3 pași!

Într-un video postat pe Instagram, Reese a explicat exact ce face pentru pielea ei înainte să meargă la culcare. Și-a pus halatul de baie, și-a prins părul la spate și a început „procedura” în propria baie.


Pasul 1: Demachiere și curățare


Reese nu merge niciodată la culcare fără să folosească un gel de curățare care să îndepărteze eficient reziduurile. Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil, preferatul ei, este un produs pe bază de ulei și îndepărtează orice urmă de machiaj.

Acesta conține și ceramide importante pentru sănătatea și suplețea tenului, ceea ce îl face perfect pentru sezonul rece. În general, îl folosește pe dischete demachiante. „E absolut minunat! Mă ajută să îndepărtez tot machiajul și îmi lasă tenul hidratat”, a dezvăluit Reese.
Citește mai departe...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod