Pielea ta nu trebuie să sufere la mare! Ce soluţii există?

Am tot văzut cum arată pielea fetelor după ce se expun la soare sau la solar. Nu ştiu dacă vouă v-a sărit în ochi, însă toate capătă aspectul acela de piele uscată, îmbătrânită. Totul vine de la deficienţele de hidratare. O să-mi spuneţi, ”Eu beau apă”. Corect, sunt convinsă că vă asiguraţi necesarul de minim 2 l de apă pe zi, la care adăugaţi consumul de fructe, însă uneori nu este suficient.
Expunerea excesivă la soare nu face altceva decât să usuce pielea, iar ritualul normal pe care-l avem în timpul anului, în această perioadă nu este suficient.

În plus, lăsaţi-mă să vă mai spun că briza marii, aerul acela sărat, nisipul sunt, de asemenea, factori care favorizează apariţia acestui aspect de piele extrem de uscată. Să fiu sinceră, constatarea asta am făcut-o chiar anul acesta, într-una dintre ieşirile pe plajă şi, pentru că mă interesează calitatea pielii mele, m-am decis să stau de vorbă cu un specialist.

”Hidratarea sau, mă rog, lipsa hidratarii, are cu siguranţă efecte nocive asupra pielii noastre.
Acum, mai mult că oricând, având în vedere că ne petrecem foarte mult timp la soare, pe plajă. Sfatul meu este să lucrăm mult mai intens la acest capitol. Este greşită ideea că dacă menţinem acelaşi ritual de îngrijire, că pe timpul anului, rezolvăm problema”, explică terapeutul SOFA - MAISON DE BEAUTE.

Una dintre cele mai la îndemână soluţii pentru a reveni la aspectul de bebeluş al pielii noastre este să urmăm tratamentul Hydrafacial Re-Juvenate. ”Infuzia Rejuvenate de la Intraceuticals este un tratament cu oxigen, non-invaziv, destinat hidratării tenului, ridurilor, liniilor fine.
Intraceuticals Rejuvenate este un tratament de hidratare a pielii şi eliminare a ridurilor. ”, explică în continuare specialistul SOFA - MAISON DE BEAUTE.

O Infuzie de tratament Rejuvenate Intraceuticals are trei etape pentru a atinge rezultate imediate şi semnificative:

1. Oxigenul sub presiune uşoară introduce în straturile profunde ale pielii substanţe active ce ajută la reîntinerirea tenului, în acelaşi timp calmându-l şi răcorindu-l.

2. Serul unic de întinerire conţine acid hialuronic uşor şi o combinaţie puternică de vitamine şi antioxidanţi.
Acidul hialuronic ajută la hidratarea imediată a tenului rezultând într-o fermitate sporită, riduri şi linii fine reduse, contururi faciale îmbunătăţite şi strălucire generală.

3. Produsele de suport pentru tratamentul Intraceuticals Rejuvenate asigură straturi esenţiale pentru a încapsula şi suplimenta nutrienţii tenului pentru un efect sinergic maxim şi rezultate de lungă durată.

Aşadar, concediu plăcut în continuare!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod