O vloggeriță s-a transformat în Meghan Markle folosind machiajul. Rezultatul e incredibil!

O tânără pasionată de arta machiajului a recreat perfect look-ul purtat de Meghan Markle în ziua nunții, iar rezultatul este cu adevărat impresionant.
Dacă te-a fascinat machiajul simplu și subtil purtat de Meghan Markle în ziua nunții, află că nu ești singura. Din momentul în care noua Ducesă de Sussex a pășit spre altar în ziua nunții, specialiștii în makeup, bloggeri, vloggeri și oameni de rând au făcut o obsesie pentru a recrea machiajul acesteia cu piele aproape perfectă, cu aspect natural și pistrui vizibili, dar și ochii în stil smoky eyes delicat.

Deși reprezentanții Palatului Kensington nu au dezvăluit ce produse cosmetice a folosit Meghan pentru machiajul său din ziua nunții, asta nu i-a oprit pe vloggerii de frumusețe să încerce să recreeze look-ul.
Iar unul dintre ei se pare că a și reușit.

Promise Tamang, un adevărat makeup artist cameleon, care s-a transformat de-a lungul timpului în vedete precum Cardi B sau Gigi Hadid folosind numai machiajul, a reușit o reproducere exactă a machiajului purtat de Meghan. Dar makeup artistul nu doar că a recreat machiajul Ducesei de Sussex, ci și trăsăturile acesteia.



În tutorialul postat pe YouTube, care a strâns deja zeci de mii de vizualizări în numai câteva zile, Tamang le prezintă fanilor săi procedura lungă și elaborată prin care obține transformarea uimitoare.
Aceasta realizează pistrui falși pe nas, frunte și bărbie folosind un creion pentru sprâncene NYX Cosmetics, dar folosește și o ceară specială pentru machiajul de scenă pentru a-și face vârful nasului să semene mai mult cu cel al lui Meghan.

După numeroase etape care includ aplicarea unor straturi succesive de fond de ten, fard de pleoape, ruj, ceară specială și bronzer, Tamang reușește la final să-și transforme chipul astfel încât să arate exact ca Ducesa de Sussex. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod