Nicoleta Luciu si Adelina Pestritu – vedetele unei colectii de tunsori si culori

Nicoleta Luciu si Adelina Pestritu au fost vedetele colectiei de tunsori si culori semnate de hairstylistul Adrian Perjovschi si propusa pentru anul 2016.

 “Colors by Nature” a fost numele unui adevarat spectacol al frumusetii feminine inspirate de culorile naturii, la care au asistat invitatii la deschiderea salonului Jovsky Studio – Beauty Hair and Chic Boutique din Corbeanca.

Ne dorim sa mutam natura, cu ale sale culori superbe, in parul modelelor noastre din aceasta seara. Asadar, va invitam sa va imaginati uitandu-va la culorile si coafurile modelelor noastre, ca va plimbati la mare, la munte, prin paduri, prin locuri exotice. Va invit sa iubim natura, sa indraznim sa ne bucuram de ea si o purtam in par”, a spus hairstylistul Adrian Perjovschi.

Adelina Pestritu a avut in parul de abanos insertii de culoare verde si albastru, in timp ce Nicoleta Luciu a devenit un simbol al primaverii: “De fiecare data cand ma las pe mainile lui Adrian Perjovschi stiu ca imi aduce buna- dispozitie si imi da incredere in mine.

Este omul pe scaunul caruia ma asez fara sa pun prea multe intrebari si plec mereu multumita de cum arat”, spune Adelina Pestritu.

Il cunosc pe Adrian Perjovschi de multi ani si de fiecare data am facut proiecte spectaculoase, indraznete impreuna. Este foarte talentat, profesionist si foarte creativ”, declara Nicoleta Luciu.

Colectia de coafuri din cadrul evenimentului ”Colors by Nature” a fost completata de o prezentare de haine realizate de stilista Eniko Szanto intr-un stil “geometric, minimalist, "sizeless" - ce poate fi purtata de oricine, indiferent de marime sau forme.

Adela Popescu, Dana Rogoz, Jojo Catalina Grama, Ioana Scarlatescu, Alina Chivulescu, Iuliana Luciu, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, Mihai Bobonete, dar si colegi din echipele de productie cu care au lucrat de-a lungul timpului Adrian Perjovschi si Eniko Szanto au fost prezenti la evenimentul prilejuit de deschiderea Jovsky Studio Corbeanca – Hair & Beauty Chic Boutique.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod