Meghan Markle a dat naștere unui trend neașteptat: oamenii își tatuează pistrui pe față

Efectul Meghan Markle este cât se poate de puternic. Fosta actriță americană, devenită ducesă de Sussex după căsătoria cu Prințul Harry, a devenit un model de stil și eleganță.
Numeroase femei din întreaga lume vor să-i copieze stilul vestimentar, vor să se machieze și să se coafeze precum Meghan. Iar după nunta de luna trecută, căutările pentru rochii de mireasă cu croială dreaptă și umerii goi au explodat, potrivit harpersbazaar.com.

Dar oamenii nu vor să copieze doar stilul vestimentar al ducesei de Sussex, ci și un detaliu ceva mai dificil de obținut. Se pare că tot mai multe persoane își fac tatuaje permanente care să imite pistruii lui Meghan.

Machiajul purtat de Meghan Markle în ziua nunții îi inspiră pe oameni să-și accepte și să-și pună în valoare pistruii naturali, vedeta purtând foarte puțin fond de ten, cu un efect natural.
Unele persoane imită look-ul lui Meghan desenându-și pistui cu un creion de ochi sau de buze, dar altele iau o decizie radicală, optând pentru tatuarea permanentă a pistruilor pe ten.


Gabrielle Rainbow, specialist în tatuaje cosmetice cu sediul în Atlanta, SUA, a declarat pentru NewBeauty că după nunta regală, cererea pentru pistrui falși a crescut extrem de mult.
De asemenea, și cosmeticiana Tracie Giles, din Marea Britanie, a declarat pentru Harper's Bazaar UK că procedura de tatuare a pistruilor falși a devenit tot mai populară.

"Este de înțeles că look-ul lui Meghan este atât de solicitat în clinica noastră în prezent, având în vedere faptul că ea a reușit să obțină un machiaj atât de natural și o piele frumoasă în ziua nunții, acceptându-și pistruii, în timp ce foarte multe persoane încearcă să-i ascundă", a declarat Tracie Giles.

Deși specialista susține că este un lucru minunat că oamenii învață să-și accepte și să-și iubească pistruii sau să-și dorească dacă nu îi au, aceasta avertizează că tatuarea permenentă a pistruilor nu ar trebui să fie o decizie luată în grabă.

În primul rând, există riscul real ca persoana care și-a tatuat pistrui să se răzgândească.
Dar la fel ca în cazul oricărui tatuaj permanent, nu există cale de întoarcere.

"Chiar dacă ți se pare o idee minunată, cu excepția cazului în care ți-ai dorit de foarte mult timp pistrui și ai încercat deja toate metodele de a-i obține cu ajutorul machiajului, probabil nu este o idee prea bună să-ți tatuezi pistrui pe față", avertizează Tracie Giles.

Cosmeticiana recomandă folosirea unor nuanțe delicate de maro și a unor creioane dermatografe rezistente pentru pictarea pistruilor pe față. "Încearcă să porți pistruii pentru o perioadă lungă de timp, constant, să vezi cum te simți cu ei", spune specialista.
Abia apoi cosmeticiana recomandă machiajul permanent prin tatuare și numai dacă o persoană chiar iubește foarte mult pistruii.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod