Jennifer Aniston, criticată de fani pentru imaginea photoshopată de pe coperta revistei InStyle

Jennifer Aniston este starul de pe coperta numărului din octombrie al revistei InStyle. Publicația a postat pe contul Instagram urmărit de 2,7 milioane de persoane cinci coperte alternative ale numărului din octombrie în care apare actrița în vârstă de 50 de ani.
Una dintre cele cinci imagini a atras atenția fanilor și i-au adus lui Jennifer numeroase critici.

În cadrul celor cinci ipostaze, Jennifer reprezintă "frumusețea emblematică a anilor '60 și '70", spun reprezentanții publicației. Prima propunere a revistei o prezintă pe actrița din serialul „Friends” purtând un sutien negru și bijuterii din aur. Dar fanii au observat rapid că imaginea este intens editată și că pielea lui Aniston a fost modificată în Photoshop astfel încât să pară mult mai închisă la culoare.
 
 

„Frumoasă copertă.
Dar de ce este pielea ei cu zece tonuri mai închisă decât în realitate?”, a comentat unul dintre followerii paginii de Instagram a InStyle.

„Înțeleg că aceste coperte au rolul de a evidenția frumusețea și glamour-ul de altădată. Dar acel 'glamour' marginaliza frecvent femeile de culoare în favoarea femeilor albe”, spune un alt user.

„Când o văd pe Jennifer Aniston cu pielea mult mai închisă decât ar fi normal îmi amintește de moștenirea acelor vremuri. În 2019, dacă vrei o femeie de culoare pe copertă, pui o femeie de culoare pe copertă”, a comentat o altă persoană.

Alții au remarcat faptul că Jennifer este atât de photoshopată încât nici nu mai seamănă cu ea: „Ok, dar unde e Jennifer Aniston? În poza asta nu e ea.”

Fanii consideră că fotografia intens editată contrazice atitutidea deschisă a lui Jennifer Aniston față de îmbătrânire.

„Ai pe coperta revistei tale una dintre cele mai frumoase femei din lume, care discută despre îmbătrânire și modul în care femeile de peste 50 de ani sunt reprezentate de media...
și îi photoshopezi fotografia la maximum. Nu este corect și alimentează ideea că femeile trebuie să arate într-un anumit fel”, a comentat o persoană la o altă imagine cu Jennifer Aniston postată de revista InStyle.

Alți fani consideră că situația nu este chiar de gravă: „Se numește piele bronzată sau bronz artificial. Treceți peste.”


Un reprezentant al InStyle a declarat pentru NBC News că imaginea a fost inspirată de modelul german din anii '60 pe nume Veruschka, iar celelalte coperte au fost inspirate de Catherine Deneuve, Lauren Hutton, Brigitte Bardot și Charlotte Rampling.

NBC News susține că InStyle le-a trimis trei imagini cu Veruschka în care aceasta apare puternic bronzată, imagini care au inspirat coperta pe care apare Aniston.

„InStyle nu a comentat dacă pielea lui Jennifer Aniston a fost închisă la culoare, fie cu ajutorul machiajului sau a editării în Photoshop”, spun cei de la NBC News.

Actrița nu a făcut încă niciun comentariu public pe această temă.
 
Foto: Instagram InStyle; Hepta 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod