Cum arată Damian, fiul actriței Elizabeth Hurley. Tânărul apare într-o reclamă pentru fond de ten

Pat McGrath, unul dintre cei mai faimoși makeup artiști din lume, și-a lansat de curând noua colecție de produse de machiaj. Campania publicitară pentru noul fond de ten vine cu o surpriză majoră: starul acesteia este Damian, fiul actriței Elizabeth Hurley.
La rândul său actor și model, tânărul în vârstă de 17 ani a obținut un rol central în campania de promovare a noului fond de ten dezvoltat de Pat McGrath Labs.

Asemănarea dintre Damian și celebra sa mamă este izbitoare. Cu un păr bogat și strălucitor și un ten perfect, modelul demonstrează că poate călca fără probleme pe urmele mamei sale, care și-a început la rândul său cariera ca model.



Damian Hurley apare în această campanie publicitară alături de modele precum Sonjdra Deluxe, Shanelle Nyasiase, Violet Chachki, Primrose Archer, Blésnya Minher și Zheng.

Makeup artiștii și brandurile de cosmetice apelează tot mai mult la modelele masculine pentru a promova produse de machiaj și înfrumusețare.
Acest trend a apărut odată cu influencerii și makeup artiștii din online care se declară împotriva delimitării stricte a identității de gen.

Damian Hurley s-a născut în aprilie 2002 și este fiul actriței Elizabeth Hurley și al omului de afaceri american Steve Bing.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod