Centrul Shakti sau despre bucuria de a fi

Două sunt întrebările pe care le folosim în interacțiunea cu cei din jurul nostru: "Ce faci?" și "Ești bine?". Prima, mult mai des auzită, conturează dimensiunea pragmatică a lumii în care trăim. Cea de-a doua în schimb, răsună cu intensitate pentru cei care s-au obișnuit doar să facă, uitând să fie. Și, cu atât mai puțin, să fie bine.

Centrul Shakti vorbește despre armonie interioară, echilibru, sănătatea minții, a sufletului și a corpului, denumind totul "well-being".

 Mașini însetate de viteză, magazine ce se hrănesc cu visuri, corporații la ușa cărora angajații își lasă pasiunile, turnuri de sticlă ce ascund opacitatea impusă de consumerism. Când ceva se strică, este reparat. Când cineva se accidentează, merge la doctor. însă pentru sănătatea interioară, pentru reordonarea pieselor ce ne dau suflu și ne amintesc că înainte de a fi orice în plan profesional, suntem pur și simplu oameni, la cine mergem? Echipa de specialiști și colaboratori prin intermediul căreia Centrul Shakti pune la dispoziția oaspeților săi o varietate  de servicii la cele mai înalte standarde este prima opțiune.

Nu ne place cuvântul "clienți", preferăm "prieteni", "oaspeți", "invitați". Pentru că numai stabilind o relație sinceră, bazată pe nevoile și dorințele celor care ne trec pragul putem să le oferim nu un pachet de servicii, cât starea de bine. În fond, pe rafturile noastre se găsește un număr limitat de produse, dar în numeroasele încăperi din vila situată pe Cristofor Columb nr. 3, motivele de bucurie sunt infinite.


Pornind de la faptul că "well-being" vorbește despre o stare atât de complexă, imposibil de atins urmând un singur sens, Centrul Shakti o descrie ca fiind simbioza perfectă între ce avem mai frumos sub epidermă și ce este mai frumos la nivel epidermic.

Frumusețe și sănătate. Armonie și confort în propria piele, propria viață, propria lume. De la masaje terapeutice, până la cele de relaxare, de la tratamente cosmetice la sfaturile nutritionistului, de la serviciile de înfrumusețare, la exercițiile de yoga, tai-chi, pilates și până la delicioasele smoothie-uri ce detoxifică și energizează organismul, Shakti este locul în care știința îmbrățișează talentul. Pentru că vrem să ne asigurăm că ești bine!
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod