Ada Condeescu, transformata in diva italiana de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Ada Condeescu, actrita care a castigat Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin alaturi de echipa filmului “Eu cand vreau sa fluier, fluier” si premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul de la Sarajevo cu rolul din “Loverboy”, a acceptat propunerea hairstylist-ului Adrian Perjovschi de a fi transformata intr-o diva italiana a anilor '60.
Tema a fost inspirata din urmatorul film in care Ada Condeescu va interpreta rolul principal, “Dincolo de calea ferata”, in regia lui Catalin Mitulescu, care va avea premiera la finalul lunii aprilie.

Pentru sedinta foto am pornit in primul rand de la personajul meu din film, Monica. Ea este frumoasa din cartier a carui iubit pleaca in Italia sa lucreze, in timp ce ea ramane aici, visand la acea tara straina, la limba italiana, la muzica de acolo, la orasele italienesti. Transformarea de la Jovsky Studio este intr-un fel mai mult transformarea Monicai, felul in care ea se visa, in care isi imagina ca poate arata intr-o alta lume, imaginea clasica a divei italiene cu rochie rosie mulata, parul desfacut si stralucitor, machiaj care sa-i faca ochii si mai negri, si mai frumosi”, spune Ada Condeescu.

“Imaginea de diva, senzuala, voluptoasa, o frumusete autentic italiana este ceva ce nu se va demoda niciodata”, spune hair stylistul Adrian Perjovschi.

Make-up artist Cristina Barsan explica rolul machiajului in completarea imaginii: “Am ales un machiaj inspirat din stilul anilor '60, un machiaj in stil italian, unde accentul cade pe ochi, acestia fiind foarte bine conturati cu creion dermatograf si multe gene false.
Linia ochiului este subliniata de eyeliner, făcând astfel ca femeile care poarta acest machiaj, sa fie adevarate cuceritoare. Ada are niște buze mari, senzuale, pe care le-am colorat intr-o nuanta nude, făcand astfel ca look-ul de diva sa fie complet”, spune make-up artistul despre machiajul care a completat tinuta de la Murmur.  

Toate fotografiile realizate de The Storyalist pot fi vazute aici:  https://www.facebook.com/JovskyStudio?fref=ts.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod