Schimba lumea prin frumusete! AVON este alaturi de tine!

O femeie adevarata stie ca frumusetea vine din interior, din forta cu care intampina si depaseste fiecare noua provocare pe care viata i-o arunca. Frumusetea inseamna putere, sensibilitate, feminitate si farmec, toate adunate in doza potrivita intr-o singura persoana: o mama, o sotie, o iubita, o sora sau un project manager. AVON ii este alaturi, pentru ca frumusetea poate schimba lumea.

Campania AVON "Schimba lumea prin frumusete" face parte din initiativa globala "Beauty For a Purpose" si se sprijina pe trei piloni, incepand cu produsele cosmetice inovative, de o calitate superioara, dar accesibile, trecand prin dezvoltarea calitatilor antreprenoriale ale femeilor si ajungand la intarirea eforturile de responsabilitate sociala pentru preventia cancerului la san si pentru a oferi un sprijin victimelor violentei domestic. Acestia sunt cei trei piloni pe care AVON isi sprijina campaniile si sprijina femeile, atat din Romania, cat si din intreaga lume.

Universul feminin in 2015

Studiul "Women Empowerment" realizat de AVON in Polonia, Cehia si Romania, a evidentiat felul in care fiecare dintre noi se raporteaza la cele cinci zone importante din viata sa: frumusetea, libertatea, prioritatile, profesia, echilibrul.

Ce spun romancele despre frumusete? Exact ce credem si noi; ca se traduce prin increderea in fortele proprii, prin curajul de a ataca cu gratie orice provocari iti arunca viata, prin stoicismul cu care rezisti in fata oricarei greutati si prin puterea de a lupta neincetat pentru a-ti atinge telurile. O femeie frumoasa este eliberata de constrangerile societatii, a lasat in urma prejudecatile si privirile rautacioase si isi traieste viata dupa propriile sale reguli.

Romancele sunt mame dedicate si familiste convinse, listand pe primul loc al prioritatilor copiii si familia, iar cariera raspunde nevoilor lor de afirmare, dimensiunea profesionala aducand un plus in viata lor. Dezideratul lor este gasirea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala.

Ambasadorii AVON, un exemplu de succes pentru femeile din Romania

Ambasadorii AVON,
Loredana, Antonia, Andreea Marin si Cornel Ilie transmit mesajul AVON prin intermediul spotului video realizat de Iulian Moga. Mesajul lor si al nostru? E timpul sa stii ca o femeie puternica este o femeie frumoasa si schimba lumea prin frumusetea ei. AVON, lider pe piata cosmeticelor din Romania incepand cu anul 2002 te sprijina pentru a-ti indeplini obiectivele, asa cum a facut-o inca de acum 18 ani cand romancele au facut cunostinta pentru prima data cu produsele AVON.

Frumusetea exterioara reflecta o personalitate puternica, animata de curaj si aspiratii marete, iar AVON este alaturi de tine in schimbarile pe care vrei sa le faci in viata ta. Accepta provocarea, da frau liber viselor tale si tinteste tot mai sus, pentru ca prin putere si frumusete, dublate de ambitie vei reusi sa-ti atingi si cele mai marete teluri.

Schimba si tu lumea cu frumusetea ta, accesand platforma noastra, unde vei gasi tutoriale si articole de beauty, precum si o pagina in care reprezentantii isi impartasesc experientele. Accepta provocarea AVON si pregateste-te sa schimbi lumea cu frumusetea ta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod