Transformare de look, în stilul Kelly Osbourne

Kelly Osbourne a reuşit să uimească pe toată lumea cu transformarea sa radicală din copilul rebel al unui rocker şi mai rebel, în diva sexy şi sigură pe ea.

Dacă în trecut Kelly a avut multe rătăciri, apelând la alcool şi droguri pentru a face faţă celebrităţii, în prezent, fiica lui Ozzy Osbourne pare să fi venit cu picioarele pe pământ. Vedeta a slăbit foarte mult, etalând o siluetă de invidiat şi ţinute pe măsură. Stilul său este acum unul foarte elegant, cu machiaje elaborate şi o coafură inspirată de Marilyn Monroe.

Iată câteva imagini care prezintă noul stil al vedetei:
1 din 16

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Cristina pe 22 Feb 2011, 14:46
  Felicitari

  Doamne,cat a putut sa slabeasca. In perioada "neagra", durdulie era putin spus. Era de-a dreptul grasa. Bravo ei. Asta ne arata ca se poate daca avem ambitie

  1
  0

 • Mihaela pe 22 Feb 2011, 13:40
  ...

  Eeei da! Ce sa ziceti si voi... Cred ca arata bine fata de cum era acum cativa ani. Transformarea in femeie este evidenta. Nu e o frumusete dar imi place cum arata. Fata patrata...ei si ce? Asa este fizionomia ei...dar se repara si aspectul asta, stai linistita. Sunt sigura ca va mai lucra la aspectul ei si va arata din ce in ce mai bine.

  1
  0

 • Sarah pe 22 Feb 2011, 11:26
  sexy???

  Nu am vazut picioare mai urate ca ale ei, ce fata patrata are in poza 13, tipa e de o uratenie indecenta...

  0
  1

 • maria pe 22 Feb 2011, 09:51
  diva sexy

  fara suparare ! dar unde-i diva sexy mi se ppare doar ca a devenit un om sa zicem normal pt ca celalalt stil all ei nu prea era

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod