Tendinţe în machiaj pentru toamna 2010

Nuanţele de mov, prună, roşu burgund şi violet sunt vedetele acestui sezon.

Atât pe buze, cât şi în machiajul ochilor, îşi fac simţită prezenţa în cele mai multe prezentări dedicate sezonului toamnă-iarnă 2010-2011.

Senzualitate, mister, atitudine sexy şi un aer sofisticat. Acestea sunt caracteristicile acestor culori, care reuşesc să ofere căldură zilelor reci de toamnă.

Sursa foto: look-at.com

 

MAI MULT DESPRE: toamna, culori, machiaj, ochi
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • catalina pe 9 Nov 2010, 17:09
    acest machiaj

    acest machiaj chiar imi place insa celelalte nu sunt pentru orce persoana........

    0
    0

  • Ldy_Lvndr pe 29 Sep 2010, 19:00
    Primul machiaj

    Primul machiaj e o reclama la Dolce&Gabbana. Mie imi place, am incercat ceva asemanator si a fost bine primit, desi, of course, imbatraneste.

    0
    0

  • cristina pe 23 Sep 2010, 13:36
    machiaj

    superb ultimul machiaj; am ochii albastrii si am incercat asa ceva, dar cu o nuanta de piesica in obraji.

    0
    0

  • Mihaela pe 22 Sep 2010, 14:29
    completare

    ...colectiei de haine a unei firme-Mango

    0
    0

  • Mihaela pe 22 Sep 2010, 14:28
    Machiaje

    In afara de primul machiaj (care pana la urma nu este unul propus ci este unul din prezentarea colectiei unei firme -Mango) toate machiajele sunt simple, purtabile ziua. Cel cu tus poate fi adaptat folosindu-se in locul tusului un fard. Da, articolul este slabut si din punctul meu de vedere dar nu pot intelege frica de machiaj si de machiaje diferite.

    0
    0

  • Ldy_Lvndr pe 22 Sep 2010, 13:52
    Tendinte

    Tot aud si eu comentarii de genul: cine poarta asa ceva, nu pot sa ma duc la birou cu ruj rosu. Normal ca nu poti sa le aplici exact, cum spune arwen, sunt tendinte, nu reguli fixe. Luminita, daca nu iti sta bine cu bronz pe pleoape, de ce nu incerci auriu sau maro sidefat? E in aceeasi gama, dar o adaptezi coloraturii si fizionomiei tale. La fel cu rozul pentru obraji, daca nu merge roz pur, poate un "lemn de trandafir" sau un roz piersica. Tendintele sunt facute sa mai schimbam si noi cate ceva, ca doar n-o sa ma machiez la 30 de ani cum ma machiam la 17. Stiu ca la un moment dat fiecare gaseste ceva care ii sta bine si cu care se simte confortabil, dar voi nu va plictisiti?

    0
    0

  • arrwen pe 21 Sep 2010, 15:52
    @Luminita

    Tendintele sunt date de ceea ce se intampla pe podium, iar exemplele de mai sus sunt preluate din prezentarile de moda. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa le copiezi cu exactitate in viata "reala". Sunt simple surse de inspiratie. Multumesc

    0
    0

  • Luminita pe 21 Sep 2010, 15:08
    Tendinte

    Unde se aplica aceste "Tendinte"? Pe strada si la birou in nici un caz, poate pe podiumurile de moda. Daca as aparea la birou cu ochii conturati cu tus in felul in care exemplificati voi, ar fugi toata lumea de mine. Apoi, daca nu-mi sta bine cu bronz pe pleoape sau cu roz in obraji, cum ma pot machia sa fiu in "trend"? Slabut articolul.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod