Straluceste prin naturalete sau noile tendinte in machiaj

Primavara isi face tot mai mult simtita prezenta - chiar daca a sosit de numai doua zile si vremea se mentine rece, sentimentul de prospetime si fericire se insinueaza treptat in sufletul tau. O data cu renasterea naturii, au aparut noi tendinte in ceea ce priveste machiajul. Alte nuante, alt gen de abordare... Esti pregatita pentru venirea primaverii? Stii ce trebuie sa alegi pentru a fi in acord cu cele mai recente tendinte si care sunt recomandarile specialistilor?

Anul acesta, machiajul va trebui sa fie unul cat mai natural, discret, in nuante calde sau pastelate. Simplitatea este cuvantul de ordine al primaverii. Ca baza de machiaj, recomandabil este sa folosesti un fond de ten mat, suplu, intr-o nuanta cat mai apropiata de cea a tenului tau si evita pudra transparenta.

Sprancene mai groase si in linie dreapta

In ceea ce priveste sprancenele, a trecut moda celor subtiri, tendintele anului 2005 recomandand sprancene groase. Ceea ce nu inseamna ca trebuie sa uiti de penseta! Dupa ce le-ai stabilit forma optima, adaptata chipului si ochilor tai (la nevoie, cere sfatul unei cosmeticiene in aceasta directie), intretine-le saptamanal, pentru a nu se denatura.

Specialistii Gett's Hair Studio ne spun ca anul acesta sunt moderne sprancenele in linie dreapta si usor arcuite la arcada. Nu uita de culoarea lor care, pe cat posibil, trebuie sa se asorteze cu cea a parului. Desigur, vei face abstractie de regula aceasta daca esti bruneta sau roscata - insa parul blond sau saten se va potrivi minunat cu sprancene maro, de exemplu.

Nuante calde si cat mai naturale pentru ochi

"Ochii sunt oglida sufletului!" spunea cineva, asa incat vor fi cei dintai observati de catre cei din jur. Prin urmare, confera-le luminozitate, optand pentru farduri in nuante deschise, calde, pastelate - bej, maro, caramiziu ori roz deschis in timpul zilei, sau auriu seara. Alege un rimel cu efect de alungire, pentru un plus de romantism, iar in ceea ce priveste culoarea acestuia, iti recomandam maro - rimelul negru inaspreste privirea si te imbatraneste. Pentru maximum de efect, subliniaza extremitatea inferioara a pleoapei cu un dermatograf alb.

Buze senzuale si atragatoare in nuante discrete

Am ajuns la buze... acestea vor fi ademenenitoare si senzuale daca vei alege diferite nuante de roz, mergand pana la foarte deschis sau maroniu, ceea ce-ti va conferi un chip tineresc si plin de prospetime, stil "baby doll". Specialistii Gett's Hair Studio ne spun ca anul acesta nu se mai poarta lipgloss, astfel incat poti opta pentru un ruj mat, cat mai natural, care sa creeze efectul de "buze carnale". Creionul de contur al buzelor este obligatoriu, pentru a le defini si sublinia forma. Ai grija ca nuanta lui sa fie mai deschisa decat cea a rujului, pentru a evita un contrast strident si inestetic.

Trasaturile chipului vor fi subliniate de un fard de obraz, pentru care noile tendinte recomanda nuante de roz sau rosu deschis. Aceasta nu este, insa, o regula fixa - vei asorta nuanta cu cele folosite pentru ruj si pentru machiajul ochilor. Specialistii Gett's Hair Studio ne recomanda sa nu facem abuz de acest produs, aplicand un strat subtire, care sa imbujoreze usor obrajii, obtinand astfel un efect de naturalete si prospetime.



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARYA-ALYNA pe 4 Apr 2009, 13:45
    sfaturi eva

    Daca am sprancenele subtiri,cum pot sa le fac sa fie mai groase?ceva tratament cosmetic?nu pot sa le las sa creasca fara sa le pensez pt ca arata urat si nu-mi place!!!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod