Pensule machiaj pentru fiecare parte a feței

Rutina zilnică de machiaj a fiecărei fete este diferită. Unele folosesc fond de ten lichid utilizând pensule machiaj pentru fond de ten lichid, altele pudră, aplicată cu pensule machiaj mari și pufoase.
Indiferent dacă integrezi fardul de ochi, corectorul, fardul de obraz sau iluminatorul în machiajul tău de zi, folosirea pensulei potrivite joacă un rol important pentru toate produsele. Există diferite forme de pensule machiaj (cum ar fi perii evantai sau perii cu vârf rotunjit) și dimensiuni. Fiecare pensulă machiaj a fost creată pentru un anumit tip de utilizare.  

Pensule machiaj pentru fond de ten


Pensulele de machiaj pentru fond de ten sunt potrivite pentru aplicarea fondului de ten pe toată fața. Ele vin în diferite dimensiuni și forme și fiecare, îndeplineşte o funcție foarte specifică. Ar trebui să introducă machiajul curat și ordonat în piele, să acopere imperfecțiunile și să amestece bine marginile machiajului. Perii denși și moi, care sunt combinați într-un vârf plin și ferm, sunt alegerea potrivită. Fondul de ten poate fi aplicat uniform cu o astfel de pensulă și amestecat bine.

Perii machiaj pentru corector


O pensulă pentru corector are de obicei doar o zonă mică, care este perfectă pentru zona de sub ochi. Datorită perilor săi denși, pensula machiaj este cea mai potrivită pentru aplicarea corectoarelor lichide și pudră, rapid și ușor.

Pensule machiaj pentru contur


Pensulele pentru contur, cunoscute și sub numele de Contouring Brush, au o margine teșită care este excelentă pentru conturare. Forma curbată îi permite să sculpteze perfect fața atât cu produse lichide, cât și cu pulbere. Amestecă perfect și oferă un finisaj profesional.

Pensule machiaj groase pentru pudră


Datorită formei lor speciale, pensulele pot fi folosite într-o varietate de moduri. În primul rând, sunt deosebit de potrivite pentru aplicarea pudrei de zi obișnuite. Datorită formei lor de evantai, pot îndepărta minunat excesul de pulbere. În cele din urmă, aspectul arată frumos natural. In plus, acest tip de pensulă permite si aplicarea precisa a fondurilor de ten pudră, bronzer, iluminator sau ruj. Datorită vârfului plat, poți amesteca perfect produsele.

Pensula pentru fard de pleoape


Pensula machiaj mică pentru fard de pleoape, este ideală pentru tamponarea, amestecarea și întinderea fardului de pleoape. Forma rotundă cu marginile rotunjite permite o aplicare precisă a produsului. Fardul de pleoape poate fi apoi ușor amestecat cu alte forme, cum ar fi pensula uniformă stufoasă. Un fard de pleoape mat, relativ ușor, este întins pe toată pleoapa cu ajutorul unei pensule machiaj. Un ton puțin mai închis, fără strălucire, este lucrat în pliul pleoapei în pasul următor pentru a aduce mai multă dimensiune machiajului. Pentru mai multă profunzime, se aplică apoi pe pleoapa exterioară un fard de pleoape închis la culoare, cu ajutorul pensulei pentru fard de pleoape. În cele din urmă, ar trebui să folosești pensula de machiaj pentru a tampona cu un iluminator pe pleoapa interioară și pe partea inferioară a sprâncenei, care a fost modelată anterior cu o pensulă. 

Sursa foto: unsplash.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod