Machiajul "ochi de pisică". Vezi cum îl poartă Olivia Wilde şi alte 5 vedete

Alungirea liniei genelor cu ajutorului unui tuş negru a fost întotdeauna un truc de înfrumuseţare, încă de pe vremea Cleopatrei, care este portretizată purtând un astfel de machiaj.

Stilul "ochi de pisică", aşa cum îi spune şi numele, oferă un aer sexy, de felină, motiv pentru care vedetele de la Hollywood îl adoptă la evenimentele de pe covorul roşu. Acest machiaj presupune conturare pleoapelor, pe linia genelor şi alungirea colţurilor exterioare ale ochilor.

Urmează aceşti paşi pentru a realiza singură un machiaj "ochi de pisică":
Foloseşte un creion dermatograf alb pentru a trasa o continuare a liniei pleoapei inferioare.
În acest fel obţii acea prelungire în stilul machiajului "cat eye" pe care să o urmezi când aplici tuşul.
Creionul dermatograf alb este mult mai uşor de şters decât tuşul şi te ajută să realizezi un tipar. Poţi folosi şi marginea unui şerveţel pentru ca linia să fie dreaptă.
Începe întotdeauna aplicarea din centrul pleoapei. În colţul interior al ochiului linia trebuie să fie foarte subţire, motiv pentru care nu este indicat să aplici pentru prima dată în acest colţ pentru că pensula poate fi prea încărcată.

Iată şi un tutorial din care poţi învăţa cum să aplici corect tuşul de pleoape:

1 din 7

Olivia Wilde

Actriţa Olivia Wilde şi-a pus în valoare privirea cu un machiaj în stilul "ochi de pisică", accentuând puternic linia genelor. În colţurile exterioare, linia neagră prelungită este dublată subtil de o alta albă, pentru a oferi lumină privirii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod