Machiaj in culorile toamnei

Chiar daca vremea de afara nu iti ofera prea multa inspiratie cand vine vorba de machiaj, poti apela la un mic truc: foloseste-te de machiaj pentru a-ti inveseli si improspata zilele de toamna.
Chiar daca vremea de afara nu iti ofera prea multa inspiratie cand vine vorba de machiaj, poti apela la un mic truc: foloseste-te de machiaj pentru a-ti inveseli si improspata zilele de toamna.

Aerul sofisticat, romantic sau melancolic al sezonului poate fi exact ce iti trebuie pentru a-ti revolutiona machiajul si a-l aduce in ton cu vremea.

"De obicei, cand te gandesti la un machiaj de toamna, invariabil paleta de culori graviteaza in jurul tonurilor de maro, maro roscat, teracota, mustar, olive. De cateva sezoane insa, machiajul de toamna este sofisticat, are multa personalitate si culoare", declara make-up artistul Mirela Vescan.

Linii puternice


Creionul dermatograf este "prietenul" machiajului tau din aceasta toamna, potrivit style.uk.msn.com. Alege un creion dermatograf care iti permite sa conturezi perfect linia genelor si sa accentuezi catre colturile exterioare.

Culorile pot varia, dar important este sa alegi nuante inchise, care sa permita o accentuare puternica. Linia de contur poate ramane piesa de baza pentru machiajul ochilor tai, fara a fi obligatorie aplicarea fardului de pleoape.

"Tusul pentru pleoape este mai prezent decat oricand in tendinte. Se foloseste mult, extins in exterior si poate fi aplicat in asociere cu farduri colorate pe pleoape. Pentru seara, trebuie aplicate si gene false, cel putin doua, trei fire spre exterior", declara Mirela Vescan.

Daca ai ales conturarea liniei genelor, pastreaza pleoapele inferioare cat mai naturale, folosind creionul dermatograf numai catre colturile exterioare, incepand de la centrul pleoapei.

Smokey eyes


Smokey eyes este un stil care isi impune prezenta in fiecare sezon in ultima perioada, dar pentru fiecare anotimp in parte adaugandu-se o caracteristica particulara.
 
Liniile puternice reprezinta noutatea adusa de acest sezon, potrivit shinemag.com. Liner-ul detine un rol important in acest sens, definirea accentuata a liniei genelor fiind secretul unui machiaj de senzatie.

Alege culori de toamna, precum nuante de brun, oranj, verde kaki, gri inchis. Nu uita ca accentuarea ochilor te obliga sa pastrezi buzele cat mai naturale.

Brun si auriu


Culorile care ofera caldura privirii si sunt in ton cu anotimpul sunt auriul si brunul, potrivit specialistilor mango.com. Pot fi foarte usor combinate, atat pentru un look de zi cat si de seara. Este o combinatie ideala si pentru evenimentele deosebite, efectul fiind unul sofisticat si elegant.

Machiajul brun/auriu este perfect adaptabil celor cu ochii caprui, dar efectul este cu adevarat senzational in cazul celor cu ochii de culoare deschisa, verzi sau albastri.

In cazul unui astfel de machiaj, brunul va fi culoare dominanta, iar auriul va fi folosit numai pentru a oferi privirii un strop de caldura si stralucire. Foloseste un creion dermatograf maron pentru a-ti contura ochii si aplica cu o pensula subtire pentru machiaj un strat foarte fin de fard auriu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 17 Oct 2009, 19:51
    machiajul toamnei

    suna bine noile tendinte in machiaj. brun-auriu super cool

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod