Idei de machiaj pentru Revelion. 30 de stiluri din care să te inspiri

Nu știi ce machiaj să alegi pentru Noaptea Dintre Ani? Descoperă câteva idei de machiaj pentru Revelion pe care ai putea să le încerci.
 

Anul acesta ai la dispoziție numeroase trenduri interesante de machiaj din care să te inspiri pentru look-ul tău de petrecere. De la machiajul cu glitter, care este nelipsit de Sărbători, și până la mchiajul cu aspect natural, în tonuri neutre, în mod sigur vei găsi un stil care te reprezintă și ți se potrivește cel mai bine.

Cristalele sau perlele de mici dimensiuni aplicate pe linia genelor reprezintă un trend important al acestui an.
Pentru a realiza acest look, folosește adeziv special pentru gene pentru a aplica cristale cu baza plată pe linia genelor. Este un look statement spectaculos, potrivit în special pentru petrecerile informale, alături de prieteni și familie.

Și machiajul în nuanțe neon se poartă sezonul acesta, pe care îl poți încerca chiar și pentru Revelion. De asemenea, perfect pentru Revelion sau oricare altă petrecere din acest sezon, fardul de pleoape holografic este cea mai simplă modalitate de a obține un look inedit.
Conține particule strălucitoare cu reflexii holografice care îți iluminează privirea și îți pun ochii în valoare. 

Glitterul arată excelent nu doar pe pleoape, ci și pe buze. Este în același timp foarte ușor să-l folosești. Aplică rujul tău preferat pe buze, apoi tamponează cu o pensulă glitterul într-o culoare care se potrivește cu cea a rujului. 

Un alt stil de fard de pleoape pe care îl poți încerca este cel în nuanțele pietrelor prețioase, precum albastru safir, verde smarald și roșu rubin.

Machiajul smokey eye rămâne întotdeauna o opțiune excelentă pentru orice petrecere.
Îl poți încerca pe cel în tonuri puternice de negru dacă vrei un look statement, dramatic. Iar dacă preferi machiajele cu aspect feminin și romantic, optează pentru tonuri strălucitoare de auriu, cupru sau piersică.

Rujul roșu este o alegere emblematică de Sărbători, prin urmare nu poate lipsi de pe lista celor mai potrivite machiaje pentru Revelion. Nuanțele închise, ce amintesc de culorile elegante și misterioase ale vinurilor roșii sunt ideale pentru petrecere.  
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod